Beşiktaş taraftarı 50 otobüsle Bursa yolunda

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 14:14

Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın taraftarları otobüslerle yola çıktı. Taraftarların yolculuğu öncesinde çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 31. haftasında, şampiyonluk yarışının önemli adaylarından olan Beşiktaş, Bursaspor ile bu akşam saat 20.00'de Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Ligin sonuna yaklaşılırken, puan cetvelinde maç eksiğiyle 2. sırada bulunan Beşiktaş, Bursaspor ile oynayacağı karşılaşma ile eksik maçını tamamlamış olacak.

BEŞİKTAŞLILAR 50 OTOBÜSLE GİTTİLER
Beşiktaş için kritik bir öneme sahip olan karşılaşmaya taraftarların da ilgisi büyük oldu. Kendileri için ayrılan bütün biletleri tüketen Beşiktaş taraftarları, bugün saat 12.00 sıralarında, Vodafone Arena Stadı'nın çevresinde toplanarak, liderlik mücadelesinde takımlarına destek olmak için otobüslerle Bursa'ya hareket etti.

Beşiktaş taraftarı 50 otobüsle Bursa yolunda
Saat 11.00'de toplanmaya başlayan taraftarların üst aramaları, kimlik ve bilet sorgulamaları yapıldıktan sonra otobüslere binmeleri sağlandı. Taraftarların yolculuk hazırlığı ve yolculuk başlangıcı sırasında polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, 50 otobüs dolusu Beşiktaş taraftarının olaysız bir şekilde yola çıkmasını sağlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!