Beşiktaş, Denizlispor maçıyla arayı kapatmak istiyor!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2021 07:00

Geçen haftayı ‘bay’ geçen siyah beyazlılarda hedef; son sıralardan kurtulmak isteyen Denizli’yi yenerek lider G.Saray ile puanları eşitlemek ve şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürümek.

Haberin Devamı

Spor Arena / İsmail ER - Süper Lig’de 26. haftayı bay geçen Beşiktaş bugün sahasında Denizlispor’u ağırlayacak. Bir maç eksikle 51 puanla G.Saray’ın 3 puan gerisinde 2. sırada yer alan siyah beyazlılar, Denizli engelini kazasız geçerek şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürümeye devam etmek istiyor. 21 puanla düşme hattında yer alan Denizli ise İstanbul’dan puan çıkarmanın hesabını yapıyor

GHEZZAL İYİLEŞTİ, CENK TOSUN SAKAT

Beşiktaş'ta cezaları biten Vida ile N’Sakala görev verilmesi halinde bugün forma giyebilecek. İyileşen Ghezzal, Rıdvan Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup’un da bugün kadroda olması beklenirken, dizinde ödem bulunan Cenk Tosun ile tedavisi devam süren Montero ise takımı yalnız bırakacak. Kartal’da bunun yanı sıra Necip, Rosier, Ghezzal ve Josef de Souza kart sınırında bulunuyor.

Haberin Devamı

BUGÜN 2 MAÇ DAHA OYNANACAK

Süper Lig’de günün diğer karşılaşmalarında Konyaspor, saat 16.00’da sahasında Gaziantep ile karşılaşacak. Bir diğer müsabakada ise G.Birliği ve Yeni Malatya saat 16.00’da başkentte oynayacak.

14- Denizli’ye karşı oynadığı son 14 lig maçını da kaybetmeyen Beşiktaş bu seride 13 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 1 maç berabere bitti

6- Hugo Rodallega’nın Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Beşiktaş (6). Ancak Kolombiyalı forvet son 4 karşılaşmada Kartal’ın filelerini havalandıramadı.

Beşiktaş, Denizlispor maçıyla arayı kapatmak istiyor

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!