BB Erzurumspor, Süper Lig'in dibinde! Fenerbahçe kazanırsa iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

BB Erzurumspor, Süper Ligin dibinde Fenerbahçe kazanırsa iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 08:52

Süper Lig'in dibine demir atan BB Erzurumspor, Kazım Karabekir'de son 3 maçta firesiz ilerleyen Fenerbahçe'yi konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

BB ERZURUMSPOR

- Teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getirdikten sonra 2 maçta 4 puan toplayan BB Erzurumspor, geçtiğimiz hafta Başakşehir'e 1-0 kaybederek ligin dibinden çıkamamıştı.

- Son haftalarda sakatlıkları nedeniyle forma giymeyen Arturo Mina, Armando Sadiku ve Jugurtha Hamroun'a ek olacak yeni bir eksik kulüp tarafından bildirilmedi.

- TD Bakkal, orta alanda direnci Osman Çelik ve Mitchell Donald ile sağlıyor. Forvette ise Ricardo Gomes değişilmezi...

- Gomes'in arkasında bir kanatta Emrah Başsan'la, diğer kanatta ise Arvydas Novikovas'la etkili olmaya çalışıyor. Hücum merkezi ise, kaptanlığı da verdiği Gabriel Obertan.

FENERBAHÇE

- Önce iç sahada Yeni Malatyaspor, ardından deplasmanda Gaziantep FK'ya kaybeden Fenerbahçe, sonrasında üst üste 3 galibiyet alarak kendine geldi.

Haberin Devamı

- Hem Başakşehir hem de Alanyaspor galibiyetleri camiaya ve taraftarlara psikolojik olarak rahatlama da getirdi.

- Erzurum'da gün içerisinde 4 dereceye kadar çıkan sıcaklığın, maç saatinde -2'ye kadar gerilemesi beklenirken; sarı lacivertliler bu sıkıntılı deplasmana 6 oyuncusundan yoksun geldi.

- Diego Perotti, Jose Sosa, Filip Novak, Ömer Faruk Beyaz, Tolga Ciğerci ve Kemal Ademi kamp kadrosunda yer almadı.

- TD Erol Bulut'un son haftalarda maksimum verim almayı başardığı Mame Thiam'dan yine "9 numara" olarak faydalanması, arkasındaki 3'lü düzenin merkezinde bir kez daha Dimitrios Pelkas'a görev verirken, kanatlarda da Enner Valencia ile Sinan Gümüş'ten vazgeçmemesi bekleniyor.

Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Fenerbahçe'de orta sahanın dinamosu Luiz Gustavo'nun Marsilya günlerine göz atalım...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!