Bakan Kasapoğlu'ndan sözleşmeli antrenör alımı müjdesi!

Güncelleme Tarihi:

Bakan Kasapoğlundan sözleşmeli antrenör alımı müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2022 07:00

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KPSS ile 685, millilik kapsamında da 239 olmak üzere toplam 924 sözleşmeli antrenör alımı yapacaklarını açıklarken, milli sporcu öğrenciler için de 4 bin 500 kişilik burs kontenjanı verildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığına 924 sözleşmeli antrenör alımı yapılacağını bildirdi. Güngören Spor Salonu’nda antrenörlerle bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, “Türkiye yüzyılında imzası olacak en önemli kitlelerden biri sizlersiniz. Ve inanıyorum ki sizler bu imzayı Türk sporu adına, gençlerimiz adına daha aydınlık yarınlara yürüyecek şekilde en güçlü biçimde atacaksınız. Antrenör ailesini daha da büyüteceğiz. KPSS ile 34 branşta 685, millilik kapsamında ise 26 branşta 239 olmak üzere toplam 924 sözleşmeli antrenör alımı yapacağız” şeklinde konuştu.

SPORA BÜYÜK YATIRIM YAPIYORUZ

Nitelikli insan kaynağını artıracaklarını da vurgulayan Kasapoğlu, “Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle Türkiye artık sporda destek veren, ön açan, teşvik eden, insan kaynağına büyük yatırım yapan ülkelerden biridir. Vakıf üniversiteleri, ortaokul, veli düzeyindeki iş birliklerimizle spor adına, eğitim adına yeni bir başlangıcı gerçekleştirdik. Milli sporcu bursunun ortaokul, lise kısmında özel liselere 4 bin 500 kontenjanla verildi” dedi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!