'Aslan'ı Tudor bayılttı! Başakşehir...'

Güncelleme Tarihi:

Aslanı Tudor bayılttı Başakşehir...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 21:27

Spor Arena yorumcularından Tarık Demir, haftanın maçı olan Medipol Başakşehir-Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi…

Haberin Devamı

İşte, Tarık Demir’in flaş bir skorla biten unutulmaz maçla ilgili yorumu…


- Başakşehir karşısında golü bulma isteğiyle kontrolsüz saldırı hali pahalıya mal oldu G.Saray için... Aceleci davranıp hücum organizasyonda pas hataları yapan takım görüntüsü damga vurdu maça. Balık da baştan kokar derler ya maç öncesi açıklanan G.Saray kadrosu ‘Tudor intihar etti’ düşüncelerini kafalarda ortak fikir haline getirmişti. Evinde Gençlerbirliği gibi zaten 5 defansla da çıksan yeneceğin bir takımı ‘Çift forvet taktiğim tuttu’ yanılgısına düşüp Başakşehir deplasmanında da uygularsan pimini çektiğin bombayı böyle önüne atarsın!

- Fazla özgüven sendroma dönüşür! Bu cümle Tudor’u özetliyor… Kaldı ki Emresiz, Mahmutsuz bir Başakşehir yakalamışsın kale duvarlarındaki en iyi iki muhafızı yok rakibinin, neyin kafası bu çift forvet! Ortadan gidip direnç kırmak varken, uçarak mı atacaksın golü, golleri... 

Haberin Devamı

Aslanı Tudor bayılttı Başakşehir...

- Tudor özetimiz şöyle: Geçen senenin 4-0’lık intikamını almaya gelen Tudor, Aslan’ı bayıltıp Avcı’ya eliyle teslim etti! Gelelim Galatasaray’ın zaafına... Sol kanadı aksayan değil olmayan bir Galatasaray izledik...Sahada sorarım tek kanatlı kuş uçabilir mi?
Zaten 2 gol de ilk yarı sol taraftan geldi. Biri faul sonrası yapılan kullanılan serbest atıştan diğeri de orta gol organizasyonu. Bu gollerin yenilmesindeki baş aktör Latovlevici ve ona yarenlik eden Muslera. Uruguaylı kaleci yan toplardaki zaafını aşamadığını yine gösterdi. Bu da filenin orta bekçisi olduğunu yan bekçiliği ise üstlenmediğini gösterdi. 

O FORMAYI HAKETMİYOR!
- Dönelim yine Latovlevici’ye... Gomis’e açtığı orta ve sonrasındaki gol yanıltmasın. Klişe bir laf var: Bozuk saat bile günde iki kez doğru gösterir diye... Özetle G.Saray formasını haketmiyor!

- Ve Abdullah Avcı parantezi. Yine ezilmedi, takımını da ezdirmedi. Karşısındaki takım ligde lider altını çize çize hatırlatalım! Eksik, cezalı, sakat dinlemiyor elindeki kadroyu en iyi şekilde analiz - uygulama mantalitesi ile kullanmayı başarıyor... Uzatmaya gerek yok işin özeti: Helal sana Abdullah Avcı. Üst düzey taktiksel anlayışıyla Türkiye sınırlarını aşan bir teknik direktör olduğunu herkes anlaşmıştır sanırım.

Haberin Devamı

Aslanı Tudor bayılttı Başakşehir...

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!