Antalyaspor, Kayseri’ye 4 eksikle gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor, Kayseri’ye 4 eksikle gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2022 10:40

Fraport TAV Antalyaspor, ligin 6’ncı haftasında deplasmanda oynayacağı Yukatel Kayserispor, karşısında 3 puan hedefliyor. Kırmızı beyazlıe ekipte zorlu maç öncesi 3 oyuncunun sakatlığı, 1 oyuncunun cezası nedeniyle forma giymesi beklenmezken, transferin son gününde takıma dahil edilen Luyindama ile Shoya Nakajima’nın Kayseri’ye götürüleceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ligde oynadığı son 2 maçı kaybeden Antalyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçından 3 puan alarak moral kazanmanın planlarını yapıyor. Akdeniz ekibi Antalyaspor, Kayserispor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını bugün saat 13.00’da futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Kırmızı beyazlılar antrenmanın ardından saat 17.00’da özel uçakla mücadelenin oynanacağı Kayseri’ye uçacak.

TOPLAMDA 57’NCİ RANDEVU

Antalyaspor ile Kayserispor bugüne kadar 56 kez birbirlerine rakip oldu. Kırmızı- beyazlılar, geride kalan 56 maçta 21 galibiyet, 17 beraberlik ve 18 yenilgi aldı. Kayseri’de oynanan 28 mücadelede ise ev sahibi ekibin üstünlüğü dikkat çekiyor. Oynanan 28 maçta Akrepler 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 yenilgi ile yeşil sahadan ayrıldı. İki takım Süper Lig’de ise 28 kez karşılaşırken, bu mücadeleler sonunda Antalyaspor 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. İki ekip arasında oynanan son mücadele ise 1-1 beraberlikle sona erdi.

EN ÇOK 2-0’LIK SKOR

Antalyaspor ile Kayserispor arasında oynanan maçlarda en çok 2-0’lık skor göze çarptı. 56 maç sonucunda 11 kez 2-0, 10 kez 1-0, 7’şer kez 0-0, 1-1 ve 2-1, 5 kez de 3-0’lık skorlar alındı. 3 maçta 2-2 ve 3-1’lik alınan skorların yanı sıra, 1’er kez de 4-0, 4-4 ve 6-0’lık skorlar elde edildi.

3 SAKAT, 1 CEZALI

Antalyaspor’da zorlu Kayserispor maçı öncesi defans oyuncusu Ömer Toprak, Alassane Ndao ve Admir Mehmedi’nin sakatlıkları bulunurken, geçen hafta 2-0 kaybedilen Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Fredy forma giyemeyecek. Diğer yandan yaz transfer döneminin son günü Galatasaray’dan 1 yıl kiralık olarak kadroya dahil edilen Christian Luyindama ile Porto’dan 2 yıllığına transfer edilen Japon orta saha oyuncusu Shoya Nakajima’nın kafileye dahil edileceği öğrenildi. Luyindama’nın ise ilk 11’de sahada olması bekleniyor.

Kayserispor ile Antalyaspor arasında Pazar günü saat 20.00’da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılıklarını ise İlker Takpak ile Selahattin Altay yapacak. (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!