Ahmet Bulut: "Falcao sonuçta para için geldi"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2019 14:39

Menajer Ahmet Bulut, Radamel Falcao'nun Galatasaray'a gelirken parasal durumları da düşündüğünü söyledi ve önceden sakatlığının bulunmadığının altını çizdi. Bulut, Falcao'nun Galatasaray'a gelmesinde önemli rol üstlenen isimlerin başında geliyordu.

Haberin Devamı

A Spor'a konuşan ünlü menajer Ahmet Bulut yabancı sınırlamasına karşı olduğunu ve Türk futbolcuların maliyetinin haksız bir şekilde yükseleceğini belirtti.

Bulut, "Yabancı sınırlamasına karşıyım. Maliyet düşmeyecek. Türk futbolcuların fiyatları fazla fırlayacak. Sonuçta Türk futbolcu almanız lazım. Rakamlar da çok astronomik bir hale gelecek." diye konuştu.

Falcao'nun yüksek maliyetle Galatasaray'a gelmediğini söyleyen Bulut , "Neye göre maliyeti yüksek. Falcao gelirken ilk senesinde fedakarlık yaptı. Fedakarlık derken sonuçta çocuk buraya para için geldi. Orada aldığı garanti, Galatasaray'dan çok daha fazlaydı. Türkiye standarlarında çok uçuk bir para değil. Herkes deklare etti, 5 milyon Euro. Çok futbolcu Türkiye'de bu parayı kazandı. İmza ücreti de almadı. Sakatlık durumu da başkanın söylediği gibi burada sakatlandı. Oynadı ve umarım 2-3 hafta sonra dönüp burada gerçek Falcao'yu gösterecek. Falcao'yu kimse tartışamaz. Orada 30-35 maç oynadı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Devre arasında yıldız transferi beklemediğini dile getiren Bulut, "Şu anda hiçbir hazırlık yok çok erken. Bütçe önemli. Kulüplerin bütçeleri çok önemli. İlla da star gelmesi gerekmiyor." diyerek sözlerini noktaladı.

Ahmet Bulut: Falcao sonuçta para için geldi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!