Spor dünyasından Mustafa Koç'a saygı

Güncelleme Tarihi:

Spor dünyasından Mustafa Koça saygı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 20:10

Fenerbahçe Futbol Takımı, yaşamını yitiren Mustafa Koç anısına Çaykur Rizespor maçına siyah bantla çıktı. Sarı lacivertli takımın attığı gollerden sonra müzik yayını yapılmadı. Basketboldaki All-Star etkinliğinde de konserler iptal edildi.

Haberin Devamı

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Spor Toto Süper Lig'de bugün oynanan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen All-Star 2016 etkinliğinde de anıldı.

Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor karşılaşmasına sarı lacivertli taraftarların büyük bölümü simsiyah kıyafetler giyerek gelirken, futbolcular da sahaya kollarında siyah bantla çıktı. Ayrıca, Fenerbahçe'nin attığı gollerden sonra statta müzik yayını yapılmadı.

ALL-STAR 2016'DA MUSTAFA KOÇ BELGESELİ GÖSTERİLDİ
Ülker Sports Arena'da düzenlenen All-Star 2016 etkinliğindeki konserler de iptal edildi. Salondaki dev skorborddan Mustafa Koç'un yaşamından karelerin yer aldığı özel bir video gösterildi. Etkinliğe gelen sporseverler videoyu büyük ilgiyle izledi ve ayakta alkışladı.

Haberin Devamı

Ayrıca Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinin ana sayfasında da da Mustafa Koç'un cenaze töreni ile ilgili haber en tepede yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!