Söz dizisi 6. yeni bölüm fragmanında Ali Haydar şehit mi oldu?

Güncelleme Tarihi:

Söz dizisi 6. yeni bölüm fragmanında Ali Haydar şehit mi oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 15:46

Söz 6. yeni bölüm fragmanında Çolak ile büyük bir mücadele veren Yavuz ve ekibi, zor bir durumla karşılaşmıştır. Ekibin en önemli isimlerinden birisi olan Başçavuş Ali Haydar, Söz dizisi 6. yeni bölüm fragmanında battaniyeye sarılı bir şekilde arabanın arkasında yer almaktadır. Peki, Söz 6. yeni bölüm fragmanında Yavuz'un üzüntüsü kim içindir, Ali Haydar şehit mi olacaktır? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Söz 6. yeni bölüm fragmanında Yavuz, Çolak'ı köşeye sıkıştıran Yavuz ve ekibi vatanlarını savunmak için büyük bir mücadele içerisine girecektir. Söz dizisi 6. yeni bölüm fragmanında vatanını, milletini savunabilmek için canlarını ortaya koyan Yavuz ve ekibi, zor bir sürece girecektir. Peki, Söz dizisi 6. yeni bölüm fragmanında Ali Haydar Şehit mi oluyor?


SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çolak’ı köşeye sıkıştıran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karşılaşırlar. Aşmaları gereken engel, hem masum bir çocuğun hem de Keşanlı’nın hayatına mal olabilecek derecede ciddidir. Bu arada Eylem, Çolak’ın elindedir ve orda Çolak’ın kan donduran planlarından birine tanık olmak üzeredir. Bu durum Eylem’in hayatını iyice riske atarken Bahar da hastanede hayati bir tehlike ile karşı karşıya gelir. Bu tehlike, Yavuz ile Bahar arasında gerginliğe neden olurken Çolak da büyük planı için üst düzey militanlarla bir toplantı yapmak üzeredir. Toplantıyı haber alan Tim’in iki görevi vardır: Aynı anda hem Eylem’i kurtarmak hem de toplantıyı basmak için plan yaparlar. Ancak işleri hiç de kolay olmayacaktır. Bu arada Fatma, Hafız’dan boşanmak için avukata giderken onu temelli kaybetmek üzere olduğundan habersizdir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!