Söz dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle heyecan yarattı! Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle heyecan yarattı Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 23:16

Söz dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren diziseverlerin fenomen dizisi haline gelen Söz dizisinde adeta nefes kesen anlar yer aldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başladılar. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başladı. Peki, son bölümün bitmesinin ardından Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Söz bu hafta ekranlara gelen 11. bölümüyle izleyicilerine adeta aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde soluk soluğa süren Çolak takibi sırasında Geveze ağır yaralandı ve acilen hastaneye kaldırılması gerekmekteydi. Bu arada Yavuz Çolak’ı takip etmekten vazgeçmedi. Peki, son bölümün bitmesinin ardından Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümden detaylar.

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başlarlar. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başlar. Soluk soluğa süren bu manasız takip sırasında Geveze ağır yaralanır ve acilen hastaneye kaldırılması gerekmektedir. Bu arada Yavuz Çolak’ı takip etmekten vazgeçmez. Bahar kendisi hakkında açılan soruşturma sonucu şok olacağı bir haber alır. Aynı anda Yavuz ve timi ise Çolak’ı yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatına mal olmak üzeredir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tim, bir askerini şehit veriyor
Erdem, Yavuz'un son isteğini yerine getirir. İnsansız Hava Aracı'nı, Yavuz'un bulunduğu yeri patlatması için yönlendirir. Ancak Çolak'ın hiç umulmadık başka bir planı vardır. Bu plan herkes için işleri daha da zorlaştırır. Çolak planını uygulamaya çalışırken, adamlarından birisi büyük bir hata yapar. Çolak’ın adamına verdiği ceza kendisi için kötü sonuçlar doğuracaktır.

Avcı’nın vurduğu Eylem'in durumu ise çok ağırdır. Hayati tehlikesi vardır. Avcı kendini suçlar. Derin bir üzüntü ve gergin bir bekleyiş içindedir. Aldığı haber onu şok eder. Eylem, doktorların tüm çabasına rağmen ölmüştür.

Aldığı iki önemli istihbaratla harekete geçen tim, iki büyük operasyona çıkar. Çolak'ı gitgide köşeye sıkıştırırlar. Ancak Çolak'ın canımızı yakacak son bir hamlesi daha vardır ve Yavuz’un timi ilk defa bir askerini şehit verir.

BAKMADAN GEÇME!