Soruşturma her dakika genişliyor

Güncelleme Tarihi:

Soruşturma her dakika genişliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2011 10:46

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organiz Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yürütülen futbolda şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor ve Beşiktaş kulüplerinde de arama yapıldığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Bu sabah saatlerinde futbol dünyasını sarsan 'şike soruşturması'nda başta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Ümit Karan, Sezer Ötürk gibi isimler olmak üzere bir çok isim gözaltına alındı.

BÜLENT UYGUN GÖZALTINDA / WEB TV

Yaşanan olaylarla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor, Sivasspor ve Beşiktaş Kulübü binalarında da aramalar yapıldığı belirtiliyor.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin ise sabah saatlerinde geldikleri Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde arama başlattığı bildirildi. Ekiplerin, yönetim kurulunun yazışmalarını incelediği ve bilgisayarlarda araştırma yaptığı belirtildi.

Aynı şekilde Sivasspor Kulüp binası ve tesislerinde de arama başlatıldı. Ekiplerin Başkan Mecnun Odyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin odaları ile muhasebe bölümünde arama yaptığı öğrenildi. Sivasspor'dan İstanbul'da gözaltına alınan Başkan Mecnun Odyakmaz dışında gözaltı olmadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü'nde yapılan aramalarla ilgili kesin açıklama ise henüz yapılmadı.

İŞTE GÖZALTINA ALINAN İSİMLER

AZİZ YILDIRIM'A GÖZALTI

EMRE'NİN KUZENİ DE GÖZALTINDA

ÜMİT KARAN DA GÖZALTINA ALINDI / WEB TV

FENERBAHÇE KULÜP BİNASINDA DA ARAMA YAPILDI / WEB TV

TRABZONSPOR KULÜP BİNASINDA ARAMA / WEB TV

HASEKİ VE MEHMET YILDIZ DA GÖZALTINDA / WEB TV

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!