Sonu beklediler!

TRABZONSPOR’da artık bazı futbolcular sezon sonu geldiği için kendilerine oynamaya başladı.

Haberin Devamı

Kupada Sivasspor karşısında yaşanan patlama ve dün akşamki Belediye maçının ilk yarısı bunun en büyük örneği. Madem böyle istekli oynuyordunuz daha önceleri nerelerdeydiniz?... Tüm hedefler tek tek giderken kımıldamadılar bile. Hafta sonu G.Saray ile son maç ve nihayet beklenen tatil. Tabii ki tatilden önce kupa finali var ama onun yeri çok başka. Dün akşamki Trabzonspor’a gelirsek, ‘ununu elemiş ve eleğini asmış’ misali çok rahattı. Stres ve hedef olmayınca Trabzonspor’u seyretmek de zevk veriyor. İlk devrede ki 15-20 dakikalık oyun ve atılan üç gol Belediye’yi çukura düşürmeye yetti. Kümede kalma ümidini son haftaya taşımaya çalışan Belediye ise ilk yarıda hiç varlık gösteremedi.

ADRİAN SAHADA YOKTU

Ancak 2. yarıda roller değişti. Trabzonspor eski kimliğine bürünerek bizleri sezon başından bu yana olduğu gibi şaşırtmadı. Sivas maçının üç gollü yıldızı Adrian dün sahada yok. Zaten Adrian bu. Bir maç var on maç yok. Sadece Adrian değil bu çoğu için geçerli. Kadroya bakıyorum, hem yerlisi hem yabancısı çok kalabalık kadro var ama yalnızca kuru kalabalık. Çoğu ile öyle anlaşmalar yapılmış ki göndermek için inanılmaz paralar ödemek zorundalar.
Trabzon’u zor günler bekliyor. Önce başkanlık yarışı var. Kim gelirse gelsin işleri gerçekten zor. Kafkas devam edecek mi, bu kadar şişkin kadro ne olacak. Gönderilecek o kadar çok oyuncu var ki nasıl gönderilecek bilemiyorum. Ancak bildiğim bir şey varsa önümüzdeki sezon mevcut kadro ile bu sezondan iyisi olmaz. Yani büyük değişikliğe ihtiyaç var. Belediye’ye gelince, 3-1 geriye düşünce ancak kendilerine gelebildiler. İkinci yarı çok zorladılar, hatta farkı bire de indirdiler ama Yasin’in golü ümitleri bitirdi. Doğrusu zevkli ve bol gollü bir maç izledik. Hakem Kuddusi Müftüoğlu ise neredeyse hatasız bir yönetim gösterdi.

Yazarın Tüm Yazıları