Şoför Leyla

Güncelleme Tarihi:

Şoför Leyla
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2009 00:00

Kanal D’nin sevilen dizisi “Akasya Durağı”nda önümüzdeki sezon yepyeni karakterler karşımıza çıkacak. Onlardan birini de Ayça İnci canlandıracak.

Haberin Devamı

 Diziye usta oyuncu Erol Günaydın ile birlikte girecek ve onun kızını oynayacak olan İnci ile yeni rolünden oyunculuğa, aşktan evliliğe uzanan keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Yeni sezonda sizi “Akasya Durağı”nda izleyeceğiz. Dizinin kadrosuna nasıl dahil oldunuz?
- Diziden birkaç kişi ayrıldı ama hemen hemen aynı sayıda yeni karakterler geldi. Ben de onlardan biriyim. Erol Günaydın’ın kızı Leyla’yı oynayacağım. Leyla diziye şoför olarak girmeyecek ama şartlar bu işi yapmasını gerektirecek. Hasta olan babasına bakmak zorunda kalacak ve taksi şoförlüğü yapması yönünde bir teklif alacak.

Durakta Melek Baykal gibi tek kadın şoför olacaksınız. İster istemez aranızda kıyaslamalar yapılacaktır...
- Bu konuda Melek Hanım’la bir görüşmemiz olmadı. Ama ne kadar kıyaslansak da rollerimiz çok farklı. Ne yaşlarımız, ne tavırlarımız ne de rollerimiz uyuyor. Bence bir yakıştırma ya da kıyaslama yapmak doğru olmaz.

Haberin Devamı

KADINA GÜNDÜZLERİ BİLE RAHAT YOK

Leyla yerine göre erkeksi ve dobra olacak dediniz. Sizin gerçek hayatta erkeksi tavırlarınız var mıdır?

- Her kadının içinde erkeksi bir yön vardır. Çünkü kadınların toplumdaki durumu belli. Gündüzleri bile sokakta rahat yürüyemiyoruz! Bazı durumlarda kendimizi savunmak zorunda kalıyoruz ve ister istemez erkeksi bir duruş sergiliyoruz. Bu yapımızda olmasa bile, bir taciz durumunda erkeğin apış arasına tekme atmak zorunda kalabiliyoruz...

En son “Yengeç Oyunu” adlı sinema filminde rol aldınız. Film hedefine ulaşabildi mi?
- Bence güzel bir projeydi ama çok büyük bir gişesi olmadı. Film hedefine ulaştı mı bilmiyorum ama ben hedefime ulaştım. Bütün işlerimi severek yapıyorum. “Yengeç Oyunu” da bunlardan biriydi. Önemli olan işi başarmaktır. Ben de başarılı olduğumu düşünüyorum.

BEYAZ ATLI PRENSİMİ BEKLİYORUM

Biraz önce erkeksi olmaktan bahsettik ya, merak ediyorum duygusal bir kadın mısınız?

- Gayet duygusal ve romantik biriyim. Kendi içinde aşka inanan, maalesef artık aşkın kalmadığını düşünen ama hâlâ umudunu kaybetmeyen bir insanım. Hep söylerim, benim kafam Ortaçağ’dan kalma. Ben hâlâ beyaz atlı prensimi bekliyorum.

Haberin Devamı

Aşktan yana neden böyle karamsarsınız? Bir ilişkiniz de yok sanırım...
- Evet, bir ilişkim yok. Buna neden olanlar da maalesef hemcinslerim. Yani erkekler kadınlardan bir randevu koparmak için çabalamayı, bir çiçek vermenin ne kadar önemli olduğunu unuttu. Kadınlar zor elde edilen ve zor vazgeçilen taraf olmaları gerekirken, her şeyi erkekler için kolaylaştırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!