Şirket astrolojisi

Güncelleme Tarihi:

Şirket astrolojisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2012 00:00

Haberin Devamı

Piyasalar ve Zodyak - 2

Tüm gezegenlerin burç değişimi piyasalarda çeşitli etkiler yaratır. Her gezegenin doğasına bağlı bu değişiklikleri burçlar bazında özetleyebiliriz. Geçen haftaki yazımıza diğer altı burçla devam ediyoruz

Terazi
Finansal piyasalarda ticaret kafasıyla hareket etmek ön plana çıkar. Terazi burcunda gezegenlerin yığılması sırasında piyasalar canlanırsa bu durum uzun süre devam eder. Moda, kozmetik, hukuk ve rafine besinler üreten firmalar yükselişe geçer.

Akrep
Gezegenler Akrep burcundan geçerken, piyasalarin tırmanması ve aşması gereken bir ‘endişe duvarı’ hep vardır. Genelde birkaç piyasanın birbirini etkilediği global krizlerden söz edilir. Sigortacılık, aracı kurumlar, petrol ve türevleri bu dönemde hareketlenir.

Yay
Büyük çapta hisse hareketlerı olur. Gezegenler Yay burcundan geçerken, değerinin çok üzerinde satışlar yapılabilir. Sonradan balon olduğu ortaya çıkan hisseler yüksek fiyata alınabilir. Aşırılık finansal piyasaları etkilerken, lokal sınırları aşan global piyasalarda işlem yapılabilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Bazı hisselerin değer kaybı, işleri oldukça karıştırabilir. Böyle dönemlerde piyasalarda karamsarlık tuzağına düşmeden yola temkinli şekilde devam etmek gerekir. Finansal enstrümanları tamamen sisteme dayalı rakamsal analizlerle çözmek en doğru yöntem olacaktır.

Kova
Piyasalarda beklenmedik hareketlerle karşılaşılır. Teknoloji, elektronik, telekom, lazer sistemleri, elektrikli aletler, komponentler, havacılık ve televizyon gibi kitle iletişim işleri hareketlenir. Sürprizler, piyasalarda bizim konfor alanımızda kalmamıza izin vermez.

Balık
Balık burcu zamanlarında dedikodular, fısıltı gazeteleri piyasalarda kısa dönemli hareketlenmeler yaratır. Sonrasında her şey, eski genel trendlere döner. Kimya, içecek, sıvı ve gazların hakim olduğu endüstriler, fotoğrafçılık, film endüstrisi, ilaç sektörü hareketlenir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!