Sezen Aksu “İhanetten Geri Kalan” ile haftaya damgasını vurdu

Güncelleme Tarihi:

Sezen Aksu “İhanetten Geri Kalan” ile haftaya damgasını vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 14:08

Sezen Aksu, bu hafta Spotify üzerinden Türkiye’de en çok dinlenen tek Türk sanatçı olurken, söz ve müziği kendisine ait olan “İhanetten Geri Kalan” da haftanın en çok dinlenen tek Türkçe şarkısı olarak TOP 5 listesinde ilk sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Türk pop müziğinin duayen ismi Sezen Aksu, yirmi üçüncü stüdyo albümü “Biraz Pop Biraz Sezen” ile altı yıl aradan sonra sevenleri ile tekrar buluştu. Söz ve müzikleri sanatçıya ait olan 16 eserin yer aldığı albümde “İhanetten Geri Kalan” adlı şarkı haftaya damgasını vurdu. “İhanetten Geri Kalan”, Spotify verilerine göre bu hafta Türkiye’de en çok dinlenen 3’üncü şarkı oldu. Sezen Aksu, TOP 5 içinde haftanın en çok dinlenen tek Türk sanatçısı olurken, İhanetten Geri Kalan da TOP 5 içinde en çok dinlenen tek Türkçe şarkı olarak rekora koşuyor. İhanneten Geri Kalan, yayınlandığı 18 Ocak tarihinden bu yana Spotify’da toplam 2 milyon 389 bin kere dinlendi.

Spotify verilerine göre, Sezen Aksu’yu rekora taşıyan dinleyicilerin yaklaşık yüzde 60’ını kadınlar oluşturuyor. Yıllara meydan okuyan sanatçı, yüzde 35,6 oran ile en çok 18-22 yaş aralığında dinleniyor. Bu oranı, yüzde 27,6 ile 23-27 yaş, 17,1 ile de 28-34 yaş aralığı takip ediyor.

Haberin Devamı

Aksu’nun “Biraz Pop Biraz Sezen” adlı albümünde Spotify üzerinden dinlenen TOP 5 şarkı ise şöyle:

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!