Şevkat Yerimdar dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 23:05

Şevkat Yerimdar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşattı. Dizinin bu hafta ekranlara gelen son bölümünde Demet’in anne ve babasının hesabını sormak için holdingi basan Şevkat orada Korkut ile karşılaştı. Fakat onun Bora’nın babası olduğunu bilmiyordu. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen eğlenceli dizisi Şevkat Yerimdar bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Sanem ve Gizem bambaşka bir plan yaptılar. Şevkat’i çok yakın takibe alarak onun Esin’e karşı duygularını öğreneceklerdi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Demet’in anne ve babasının hesabını sormak için holdingi basan Şevkat orada Korkut ile karşılaşır. Fakat onun Bora’nın babası olduğunu bilmez. Meydan okuyarak gider. Bora da onu faka bastırmak için sinsi bir plan yapar.

Haberin Devamı

Bunlardan haberi olmayan Sanem ve Gizem bambaşka bir plan yapar. Şevkat’i çok yakın takibe alarak onun Esin’e karşı duygularını öğreneceklerdir. Şevkat’in Esin’e aşık olduğu yolunda ipuçlarını toplamaya başlarlar. Olaylar o kadar tuhaf gelişir ki, Esin de inanmaya başlar ve bundan emin olmak ister.

7. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Şevkat tesadüfen Bora ile Ayça’yı başbaşa yakaladığı kulübe arabayla camdan girmesi mahallede neşeli bir yankı bulur. Arkadaşları Şevkat ile epey kafa bularak onu kızdırır. Fakat Esin yaptığından ötürü Şevkat’e çok kızmıştır. Şevkat bu çılgınca hareketi neden yaptığını Esin’e açıklamaz, Bora’nın Ayça ile ilişkisini ispiyonlar gibi Esin’e söylemeyi delikanlılığına yediremez. Şevkat’in sessizliği Esin’in aklını karıştırır ve onun sakladığı şeyi öğrenmeye çalışır.
İsmail sevdalısı Tezene ile görüştürülmediği için açlık grevine başlar. Tezene de greve katılır. İki kara sevdalının magazin basınında patlayarak büyüyen aşk grevi fiyaskoyla son bulur.

BAKMADAN GEÇME!