Şevkat Yerimdar 4. bölümde neler yaşanacak? Şevkat Yerimdar oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar 4. bölümde neler yaşanacak Şevkat Yerimdar oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 15:28

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sinemadan televizyona uyarlanan karakter komedisi Şevkat Yerimdar bu akşam 4. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin müdavimleri yeni bölümde yaşanacakları merak ederken; diziyi daha önce hiç izlememiş olanlar oyuncuları araştırıyor. İşte yeni bölüm gelişmeleri ve Şevkat Yerimdar oyuncuları!

Haberin Devamı

Cuma akşamları diziseverlerle buluşan Şevkat Yerimdar’ın yeni bölümünde aklını yitiren Esin’den karşı atak geliyor. Esin kendine gelir gelmez, aklını kaçırmasına neden olan eşek şakasına karşılık vererek intikam alır. Şevkat ve arkadaşlarını mahallede dört döndürür. Olaylar karakolda biter. Şevkat ve Esin bu yüzden birbirine girer ve küserler. Ardından, Esin ve Bora tartışarak küser. Esin Paris’e dönmeye karar verir. Şevkat onu bu kararından vazgeçirmek için harekete geçer.



ŞEVKAT YERİMDAR OYUNCULAR

Başrollerini Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın paylaştığı Şevkat Yerimdar’ın oyuncu kadrosunda genç isimlerin yanı sıra yıllardır ekranlarda bulunan oyuncular da yer alıyor. İşte Şevkat Yerimdar oyuncuları ve karaktleri!

Özgürcan Çevik- Şevkat Yerimdar

Haberin Devamı

Ankaralıdır. Adaletsizliğe tahammülsüz bir mahalle delikanlısıdır. Öfke kontrol sorunu vardır. Çok sinirlidir, çabuk parlar, öfkeye kapılınca ne yapacağı hiç belli olmaz. Daima çulsuzdur çünkü iyiliksever ve çok cömerttir. Özü sözü birdir, dili sivridir. Bütün bunlar karakterinde birleşince başı beladan kurtulmaz. Haksızların karşısına dikilir, muhtaçlara yardım eli uzatır, başına bela alır. Olmadık hadiseler onu bulur. Hayatı hep macera doludur. Balat’ta yumurta dükkanı vardır.

Başak Parlak - Esin Uçar

Cana yakın, kafası karışık, eğlenceli bir kızdır. Damarına basılırsa keçi gibi inatçıdır. Ressam, heykeltıraş ve seramikçidir. Üniversiteyi Fransa’da okumuş, on yıl Paris’te yaşamıştır. Babası zengin bir antikacıdır. Annesini küçük yaşta kaybetmiş, el bebek gül bebek büyümüştür. İstanbul’a dönünce resim atölyesi kurmaya ve sanat galerisi açmaya karar verir. Şevkat’in üst katına yerleşir. Karşısındaki dükkana galeri açar.

Salih Kalyon - Cevdet Uçar

Babacan bir adamdır. Esin’in babasıdır. Zengin bir antikacıdır. Şevkat’in ev sahibidir. Çarşıdaki dükkanların tümü onundur. Mahalle sakinleri ve çarşı esnafının sevdiği ve saydığı biridir.

Barış Murat Yağcı - Bora

Yakışıklı ve havalıdır. Off road ralli pilotudur. Zengin aile çocuğudur. Turizm şirketi vardır. Doğa gezileri, rafting turları düzenler. Motorsiklet gezilerine çıkar. Eğlence ve keyif hayatı yaşar. Çapkın bir erkektir. Gizem’in ağabeyidir.

 

BAKMADAN GEÇME!