Savaşçı son bölümde neler yaşandı? 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı son bölümde neler yaşandı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2017 10:23

Savaşçı 15. yeni bölüm fragmanı için takipçilerin beklentisi devam ediyor. Son bölümde aksiyon dolu sahnelerin izleyicilerle buluştuğu Savaşçı, 15. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya devam ediyor. Murat'ın bir anda Kağan Bozok'a silah doğrulttuğu dizinin son bölümünde, neler olacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, tüm bu olayların ekrana geleceği Savaşçı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Savaşçı son bölüm sonrası 15. yeni bölüm fragmanında neler yaşandığı sorgulanmaya başlandı. Operasyon içerisine giren Yüzbaşı Kağan Bozok ve Kılıç Timi, düşmana karşı tek yürek olmuştur. Savaşçı son bölümünde timin tek hedefi teröristleri o bölgeden temizlemek olacaktır. İşte, son bölümün son sahnesinde Murat'ın Kağan'a silah doğrulttuğu anın ardından merakla araştırılan Savaşçı 15. yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Doktor, Kopuz Albay’ı yok etmek için, şeytani planlarını devreye sokarken, Yüzbaşı Kağan, Mehmetçiği hedefleyen binlerce silahın, Doktor’un eline geçmemesi için hemen harekete geçmek zorundadır. Ama bu operasyon için Kağan’ın Kılıç Timi’nden bir talebi olur. Yüzbaşı Kağan’ın isteğini hiç tereddütsüz kabul eden Kılıç Timi, her türlü riski göze alır.

Haberin Devamı

Doktor, şimdi büyük bir sabırsızlıkla silahlarını beklerken, sevkiyatı durdurmayı kafasına koyan Yüzbaşı Kağan ve komutasındaki Kılıç Timi, ölüme doğru adım adım ilerlemektedir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Karakolun askerlerinden Onur’un şehit olması Kağan’ı deliye döndürür. Ele geçirilen uyuşturucuyu Doktor’un gözleri önünde ateşe veren Yüzbaşı Kağan, şimdi bir kez daha hainlerin namlusunun ucundadır. Sınır karakolunda yaşanan bu ölüm-kalım savaşında, Doktor, Kopuz Albay’ın kılıcını kırmaya niyetliyken, Yüzbaşı Bozok ve Kılıç Timi şehit Mehmetçiğin kanını yerde bırakmamaya kararlıdır. Şimdi hedefine kitlenen Kılıç Timi’nden kaçmak, Doktor’un sandığı kadar kolay olmayacaktır!

BAKMADAN GEÇME!