Samandıra'da Konya seferberliği

Güncelleme Tarihi:

Samandırada Konya seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 23:57

F.Bahçe son haftalardaki yükselişini Konya maçında da sürdürmek istiyor. Bunun için kolları sıvayan teknik heyet, çalışmalarına hız verdi. Advocaat, Skrtel-Neustadter ikilisine özel mesai harcıyor. Kanatlarda Aatıf-Alper, forvette ise Van Persie forma giyecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de Atiker Konyaspor maçı öncesi seferberlik ilan edildi...

Spor Toto Süper Lig’de 25. haftanın açılış maçında Konyaspor’u konuk edecek olan sarı lacivertlilerin dünkü antrenmanı öncesi ve sonrasında yoğun bir terapi programı uygulandı. Takımın gidişatından memnun olan teknik direktör Dick Advocaat, daha da iyi bir noktaya gelebilmek adına takımını hazırlıyor. İşte Samandıra’da olup bitenler...

ROBİN VAN PERSİE 11’E DOĞRU

Fenerbahçe’de Volkan Şen ve Jeremain Lens’in yüksek ihtimalle Konyaspor maçında oynayamayacak olması nedeniyle Alper Potuk ve Aatıf kanatlarda görev yapacak. Teknik patron Advocaat antrenmanlarda bu ikili üzerinde durdu. İki oyuncunun da Konyaspor maçında ilk 11’de oynaması bekleniyor.

Dünkü antrenmanın en dikkat çekici tarafı ise Van Persie’nin iyi performansıydı. Özellikle şut çalışmasında mükemmel goller atan Hollandalı yıldız Advocaat’tan da sık sık alkış aldı. Van Persie eğer bu istekli tavrını sürdürürse Konyaspor maçında ilk 11’de başlayabilir.

Haberin Devamı

ZEYNEP HANIM BİLE UĞRAŞIYOR

 Advocaat’ın dünkü çalışmada gözleri bir yandan da Skrtel ve Neustadter’in üzerindeydi. Alanyaspor maçında uyumsuz görünen ikiliyi uyaran Advocaat birbirleri ile daha çok konuşmalarını istedi. İkilinin daha uyumlu olmasını isteyen Advocaat sık sık uyarılarda bulundu.

Öte yandan Samandıra’ya ilk gelen ve son çıkan oyuncu sakatlığı devam eden kaleci Volkan Demirel. Tecrübeli file bekçisi özellikle derbilere yetişebilmek için yoğun bir tedavi uyguluyor. Hatta sağlık heyeti eşi Zeynep Hanım’ı bile bilgilendirdi. Evde de özel tedaviler sürdürülüyor. Volkan’ın da bu maçlarda mutlaka oynamak istediği belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!