Robin van Persie yine yedek!

Güncelleme Tarihi:

Robin van Persie yine yedek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 21:31

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü, Hollanda'nın Euro 2016 Elemelerindeki son maçını olan Çek Cumhuriyeti maçında da ilk 11 şansı bulamadı.

Haberin Devamı

Hollanda'nın yıldız forvet oyuncusu Robin van Persie, Kazakistan karşılaşmasının ardından Çek Cumhuriyeti maçında da yedek kulübesine mahkum kaldı.

Euro 2016'ya gidebilmek için Türkiye ile yarışan Hollanda gruptaki son maçında Çek Cumhuriyeti karşısına çıkıyor. Teknik Direktör Danny Blind bu maçta da ilk 11 tercihleri arasına Fenerbahçe'nin golcüsü Robin van Persie'yi dahil etmedi.

Başarılı futbolcu Kazakistan'ı 2-1 mağlup ettikleri maça da yedek kulübesinde başlamış ve son anlarda maça dahil olarak Hollanda formasıyla 100. kez sahne alma onurunu yaşayabilmişti.

DEPAY'LA İDMANDA KAVGA ETTİ
Maç öncesinde Manchester Unitedlı yıldız isim Memphis Depay'la kavga ettiği iddiaları ortaya atılan Van Persie'ye sahip çıkan Blind, kavgayı yalanlamazken, yıldız oyuncuyu yedek bırakmasının nedenini fiziken hazır olmaması olarak göstermişti.

Haberin Devamı

Görünen o ki Blind, Van Persie'nin halen hazır olmadığını düşünen teknik adam, yıldız ismi bir kez daha kulübeye mahkum etmiş oldu.

Hollanda, Euro 2016 Elemeleri playoff turuna kalabilmek için Çek Cumhuriyeti'ni yenerek Türkiye'nin İzlanda'ya kaybetmesini umut edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!