Rihanna yeni klibi için soyundu!

Güncelleme Tarihi:

Rihanna yeni klibi için soyundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 14:42

Her geçen gün yeni skandallarla gündeme gelen dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna, ANTI albümünün ikinci klibinin çekimlerini gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcının yeni klibinde üstsüz oynaması ve elinde silah tutarak poz vermesi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Dünyanın önde gelen pop şarkıcılarından biri olan Rihanna, yeni şarkısı için kameralar karşısına geçti. Ünlü şarkıcı yeni albümünün ikinci şarkıcı için çektiği video klipte elinde silah ile ve üstsüz bir şekilde oynadı.

Genç yaşına rağmen müzik dünyasında elde ettiği başarılar ile adını tüm dünyaya duyuran pop şarkıcı Rihanna, ANTI isimli yeni albümünün konser turnesi için Miami’ye gitti. Burada yeni albümünün ikinci şarkısı için klip çeken dünyaca ünlü yıldız, hayranlarının karşısına üstsüz bir şekilde çıkacak.

Videoda üstsüz bir şekilde ve elinde silah ile görüntülenen ünlü şarkıcı, yeni klibi ile bir hayli dikkat çekeceğe benziyor.

Rihanna yeni klibi için soyundu

Haberin Devamı

Gerek özel hayatı gerekse iş hayatı ile ilgili son zamanlarda hareketli günler geçiren Rihanna, yweni klibi ile magazin gündemine bomba gibi düşecek.

Yeni klibinde üstsüz olması ve elinde silah ile kameralara poz vermesi büyük tepki çekecek.

Üzerinde sadece transparan bir bluz içinde ise tanga dışında hiçbir şey olmadan kameraların karşısına çıkan ünlü yıldız klibi için çekimlere başladı. Vücudundaki dövmeler ile de bir hayli dikkat çeken şarkıcının bu hali bakalım hayranları tarafından nasıl karşılanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!