Riekerink fena patladı!

Güncelleme Tarihi:

Riekerink fena patladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2016 14:57

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, takımı Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in kurduğu iddialarına sert çıktı: "Kesinlikle Galatasaray’ın teknik direktörü benim. Geçen sene bu takımı aldım. Kararları ben alıyorum. Sneijder söylendi, daha sonra belki Nigel de Jong söyleyecek. Bütün kararlar benim tarafımdan veriliyor."

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, cumartesi günü İstanbul'da oynanacak Çaykur Rizespor maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın mensupların açıklamalarda bulundu.

Ligin uzun bir maraton olduğunu söyleyen Riekerink, "3 hafta 7 puan toplayan bir Galatasaray var. 7 puan da kötü değil. Oynadığımız 3 maç da deplasman gibiydi. Sahamızdaki ilk maçta taraftar yoktu. Geliştirmemiz gereken konular var. Hedefimiz de bunu yapmak. Rize maçında taraftarlarımızla buluşacağız. Bu da bizi heyecanlandırıyor” dedi.

"SELÇUK'A BÜYÜK SAYGIM VAR"
Selçuk İnan kararı hakkında da konuşan Hollandalı teknik adam, "Selçuk İnan'ın oyunculuğuna inanılmaz saygı duyuyorum, bana yaklaşımı geçen sezondan bu yana çok iyi. Oyunculuğuna ve karakterime saygım sonsuz. Yapılan değişiklik farklı yorumlandı ancak bu sadece anlattığım sebeplerden dolayı. Bu tip tercihler her zaman olacaktır. Taktiksel bir değişiklik ve bu her futbolcumun başına gelebilir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BU SEZON SEÇENEKLERİMİZ ARTTI"
Bu sezon alternatifli bir kadroya sahip olduğunu belirten Riekerink, "Geçen sezon Galatasaray iyi bir performans sergileyemedi ve iki ezeli rakibinden 28 ve 23 puan farkı yedi. Bu sezon böyle bir durumun yaşanmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Geniş bir kadromuz var ve iyi bir kadro kurmak için uğraşıyoruz, doğru seçimler yapmaya çalışıyoruz. Kararlarımı alırken, gereken analizleri yapıyorum. Geçen sezon kısıtlı seçeneğimiz vardı, bu sezon ise seçeneklerimiz arttı. Bu sezon rekabet var ve herkes bu rekabete ayak uyduracak" dedi.

Riekerink, Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan Alman futbolcu Lukas Podolski’nin tedavisinin devam ettiğini ve haftaya İstanbul’a gelerek takımla çalışacağını açıkladı.

Riekerink fena patladı
"GALATASARAY'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ BENİM"
Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder’in takımı yönettiği hakkında basında çıkan haberlerin sorulması üzerine Teknik Direktör Riekerink, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Umarım bu ciddi bir soru değildir. Kesinlikle Galatasaray’ın teknik direktörü benim. Geçen sene bu takımı aldım. Karaları ben alıyorum. Sneijder söylendi, daha sonra belki de Jong söyleyecek. Bütün kararlar benim tarafımdan veriliyor.”

"YÖNETİMLE TAKTİK KONUŞMAM"
Hollandalı çalıştırıcı yönetimle taktik konusunda konuşmadığını vurgulayarak, “Şuna açıklık getireyim yönetimle taktikle ilgili konuşmuyorUM. Bu kararları yardımcı antrenörlerimle ben alıyorum. Tolga iyi performans sergilediği için oynuyor. Kim iyi oynuyorsa o oynayacak” ifadelerini kullandı.

Riekerink fena patladı

"TÜM RAKİPLERE SAYGIM SONSUZ"
Beşiktaş’ın iyi performansıyla birlikte Galatasaray'ın şampiyonluk şansının sorulmasına Riekerink, “Beşiktaş’a saygım sonsuz. Şampiyonalar Ligi’nde oynuyor. Fenerbahçe ve diğer takımlara da saygım sonsuz. Hedefimiz şampiyon olmak” diye cevap verdi.”

Bu hafta oynayacakları Çaykur Rizespor maçında güçlü yanlarına odaklanmaları gerektiğini söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, “Bizim için en iyi nokta dengemizi bulmamız. Orta saha ve kanatlarda dengimizi bulmamız. Rize maçında da önemli noktalardan biri. O ayrıntıları en iyi şekilde bulup, mücadele etmek istiyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!