Poyraz Karayel 39. Bölümde Neler Yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 39. Bölümde Neler Yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 16:22

Her Çarşamba izleyenleri ekranları başına kilitleyerek reyting rekorları kıran Poyraz Karayel 39. bölümde neler yaşandı? Poyraz ve Meltem, herkesin öldü sandığı İsmail Karayel ile yüzleşti mi? İşte Poyraz Karayel 39. bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

Oyuncu kadrosunda, İlker Kaleli(Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu(Ayşegül), Musa Uzunlar(Bahri Umman), Ataberk Mutlu(Sinan Karayel), Kanbolat Görkem Arslan(Sefer), İsmail Düvenci(Cevher Albay), Ece Özdikici(Songül), Celil Nalçakan(Zülfikar), Ali İl(Sadreddin Umman), Cem Cücenoğlu(Taş Kafa)’nun yer aldığı Poyraz karayel dizisi, tüm hızıyla devam ediyor.

Poyraz Karayel yayınlanan 39. Bölümde Neler Oldu?

Türkiye’nin öldüğünü sandığı İsmail Karayel, Poyraz’la Meltem’in karşısındadır. Artık yüzleşme zamanıdır. Poyraz, Meltem ve İsmail ilk defa tüm gerçekleri yüz yüze konuşurlar.

Sefer, Sema ile ilgili öğrendiklerinden sonra soluğu Sema’nın kapısında alır ama Sema’ya “Hastalığını öğrendim” demek yerine bambaşka bir fikri vardır.

Ayşegül, Poyraz’ın Selin Karaca hakkında söylediği yalanları yüzüne vurmak için kurnazca bir plan yapar. Bu plan sonucunda Poyraz, Ayşegül ve Selin bir restoranda burun buruna geleceklerdir.

Haberin Devamı

Poyraz’ın hem Ayşegül’ün hem de görev icabı da olsa Selin’in gönlünü alması gerekmektedir. Bu arada Selin’in peşinde bu sefer gerçek bir tehlike vardır, Poyraz’ın onu kurtarma çabası ise Ayşegül’le ilişkilerine ciddi bir çatlak vermek üzeredir.

Poyraz Karayel 39. Bölümde Neler Yaşandı

Burçin Terzioğlu Kimdir?

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, 9 Mart 1980 tarihinde İstanbul’da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi alan Terzioğlu, henüz 5 yaşındayken sinema dünyasına ilk adımını Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş filmleriyle atmıştır. 1997 yılında Ali Güvenin aynı adlı albümünde yer alan "Yolcu" şarkısının klibinde oynamıştır.

Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı.

20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı  Murat Yıldırım ile evlendi. 30 Haziran 2014'te ise boşandılar.

Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandırdı. Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı. 2015'ten Beri Poyraz Karayel dizisinde başrol oynamakta. Ayrıca Poyraz Karayel dizisinde tanıştığı, İlker Kaleli ile aşk yaşamaktadır.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 39. Bölümde Neler Yaşandı

İlker Kaleli Kimdir?

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu olan İlker Kaleli, 11 Mayıs 1984 yılında İstanbul’da doğdu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur.The London Academy Of Music And Dramatic Art (LAMDA) da oyunculuk eğitimi de almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır.

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında ise Silsile adlı filmde yer aldı. Şu sıralarda ise Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterını canlandırmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!