Poyraz Karayel 39. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 39. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 14:45

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizilerinden Poyraz Karayel’in 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Her Çarşamba akşamı izleyenleri ekranları başına kilitleyen Poyraz Karayel dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Peki; Poyraz Karayel 39. bölümde neler yaşanacak? İşte Poyraz Karayel 39. Yeni Bölüm Fragmanı...

Haberin Devamı

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikayeyi konu alan Poyraz Karayel dizisinin 39. bölümünde neler olacak? Poyraz ve Meltem, İsmail Karayel'le yüzleşecek mi?

Başrollerini, İlker Kaleli (Poyraz Karayel),Burçin Terzioğlu (Ayşegül) gibi usta isimlerin paylaştığı dizi, Musa Uzunlar (Bahri Umman), Engin Benli (Zafer), Murat Daltaban (Mümtaz), Mustafa Alabora (Ünsal), Müge Akyamaç (Canan), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem Arslan (Sefer), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Emel Çölgeçen(Sema ), Ece Özdikici (Songül), Ataberk Mutlu (Sinan), Gülçin Hatıhan (Ümran), İsmail Düvenci (Cevher), Enis Yıldız (Av.Necdet), Emirhan Akbaba (İsa),Şebnem Hassanisoughi(Begüm) gibi dev oyuncu kadrosu ile izleyenleri ekranları başına kilitliyor.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 39. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında

Poyraz Karayel’in Hikayesi!

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikayeyi konu alan Poyraz Karayel’de ana karakter Poyraz dibi görmüş bir adamdır. Hayatta sevdiği değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiştir. Ancak bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmayı başarmıştır. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar.

Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül adında bir kız ile tanışır. Poyraz kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine sokmayı başarır. İkili ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmıştır. Ne var ki bu iki, yorgun, yaralı ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, patronu Bahri Umman’ın kızıdır.

Muhteşem hikayesi ve dev oyuncu kadrosu ile izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başaran Poyraz Karayel’in 39. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Dizide Sürpriz Bir Geri Dönüş İzleyenleri Bekliyor!

Geçtiğimiz sezon Zülfikar karakterinin platonik aşkı Çiğdem'i canlandıran ve daha sonra diziden ayrılan Azra Akın, 39. bölümde yeniden seyirci karşısına çıkacak.

Poyraz Karayel 39. Bölümde Neler Olacak?

Poyraz’ın yalan söylediğini anlayan Ayşegül kıskançlıktan deliye döner. Poyraz, Meltem ve İsmail Karayel ile yüzleşiyor.

Poyraz Karayel, 39. bölümüyle 6 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’de Kanal D’de.

Poyraz Karayel 39. Bölüm Fragmanı (1)

Poyraz Karayel 39. Bölüm Fragmanı (2)

BAKMADAN GEÇME!