Poyraz Karayel 61. bölüm fragmanında Ayşegül kaçırılıyor!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 61. bölüm fragmanında Ayşegül kaçırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2016 08:04

Kanal D'nin sürprizlerle dolu dizisi Poyraz Karayel 61. bölüm fragmanını yayınladı.Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Neşet, Ayşegül'ü kaçırıyor. Sema ise yine Sefer ile ilgili kararsızlığa düşecek. Poyraz Karayel 61. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 61.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Poyraz Karayel Çarşamba akşamı çok heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi.. Poyraz Karayel'in yayınlanan son bölümünde Neşet artık Ayşegül'ün savcı ile hareket ettiğini bilmektedir. Poyraz Karayel hayranları şimdi yayınlanacak yeni bölüm fragmanını merakla bekleniyor. Poyraz Karayel 61. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Poyraz Karayel 61. bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel 60. bölümde de heyecan doruktaydı. Yurt dışına kaçmaya çalışan Neşet, Poyraz'ı şoke eden bir plana imza atar. Zülfikar Ve Taşkafa, Sefer'in mezarına ziyarete giderler ve bir sürpriz yaşanır. İŞte Poyraz Karayel 60. bölüm ile ilgili detaylar...,



POYRAZ KARAYEL 60. BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL'DE FİKRET ORMAN SÜRPRİZİ!

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisinin konuk oyuncusu Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dı. Zülfikar ve Taşkafa’nın, Sefer’in mezarını ziyaretinde duygusal anlar yaşanırken bir de sürprizleri vardı.

 Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sefer’in mezarını ziyaret geldi. Dizinin dün akşam yanınlanan bölümdeki bu sahne sosyal medyada oldukça ses getirdi.

Poyraz Karayel 61. bölüm fragmanında Ayşegül kaçırılıyor


POYRAZ KARAYEL'İN SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU!
Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İdil Fırat, Ali İl, Tolga Güleç, Şebnem Hassanisoughi, Hare Sürel, Ataberk Mutlu, Celil Nalçakan, Emel Çölgeçen, Cem Cücenoğlu’nun paylaştığı yapım, 15 Haziran’da ekrana gelecek olan 62. bölümüyle sezonu kapatacak. Öte yandan 3. sezon için hikaye ve kadroda köklü değişikliklerin yaşanacağı da son haberler arasında.

Poyraz Karayel, sezon finaliyle 15 Haziran Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bölüm sonu dedikodusu: Poyraz Karayel 60. bölümPoyraz Karayel, yine gözümüzü kırpmamıza bile fırsat tanımadan heyecanla izlediğimiz bir bölümle karşımızdaydı. Bizi hüzünlendirmeyi, güldürmeyi ve heyecanlandırmayı ihmal etmediler. Detaylı bir şekilde inceleyelim, bakalım yeni bölümde neler olmuş?

Haberin Devamı

Meltem ve Zülfikar, “öpüşene köpek bile dokunmaz” felsefesi ile canlarını zor kurtarmayı başarmışken Ayşegül, Poyraz’ın gelmediği her saniye daha da çok gerilmekle meşguldü, zira Neşet’in kime dokunmayacağı hiç belli olmazdı, üstelik Neşet artık Ayşegül’ün küçük oyunundan haberdardı. Poyraz, gelip Ayşegül’ü yine durumdan kurtardı ama Neşet’in de onlara karşılık vereceği netti. Bunun için de ilk adım olarak Şevket’i araya sokarak İhsan’ı hastaneden çıkarttı. O sıralarda Poyraz da Savcı Hakan’la işbirliği içindeydi, durumu Şevket’i arayarak haber verme gereği duyunca ve Neşet de bu duruma şahitlik edince şaşırtıcı olmayan bir şekilde çıldırdı. Poyraz yine onun bir adım önündeydi çünkü ama kendisi de şanslıydı, akşam mekanının basılacağını erkenden öğrenmiş oldu ve mekan basılsa da bir sonuç alınamadı. Üstüne bir de çatışmanın suçu Poyraz’ın üstüne yıkılınca Neşet her zamanki gibi krizi fırsata çevirdi, biz de epey bir sinir olduk. Ama artık şaşırmıyoruz, Neşet’i de böyle kabul ettik!

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın çocuğu, düğününde bile Beşiktaş marşı çaldıran Sefer’in Beşiktaş’ın şampiyonluğunu görememiş olması en çok Zülfikar ve Taşkafa’yı olsa da hepimizi üzdü. Dostlarına olan özlemleri ve acıları o kadar büyüktü ki, rahat rahat şampiyonluk bile kutlayamıyorlardı. Onlar Meltem’le birlikte Sefer’in mezarının başında konuşadursun, Fikret Orman aniden çıkageldi ve Beşiktaş’ın vefasına yaptığı göndermeyle birlikte Sefer’in mezarını da ziyaret etmiş oldu. Yüzümüzde buruk bir gülümseme bırakan bu sahnelerin ve en çok da bitmeyen özlemimizin hatrına bu şampiyonluğu Sefer’e armağan edelim mi? Edelim!

Poyraz Karayel 61. bölüm fragmanında Ayşegül kaçırılıyor

Haberin Devamı

Poyraz ve Ayşegül’ün artık bir klasikleşmiş haline gelen mutluluk hayalleri de yine gülümseyerek izlemiş olduk. Hiçbir zaman hayalini kurdukları o masalsı mutluluğa kavuşamıyor olsalar da onları birbirlerini bu kadar severken ve bu kadar umut doluyken görebiliyor olmak çok güzel. Yine de onların böyle konuşmalarından sonra genelde her şey daha da zora girdiğinden korkmadığımızı söylersek de yalan olur. Zaten hemen sonrasında korkularımız doğru da çıktı, Savcı eve geldi, Poyraz saklandı ve Savcı’nın Ayşegül’e söylediklerinden Neşet’in planının oldukça işe yaradığını bir kez daha görmüş olduk. “Olaylar daha fazla ne kadar karışabilir ki?” diyecekken Poyraz Karayel izlediğimizi hatırladık, bu kez de eve Neşet geldi ve Savcı da saklanmak durumunda kaldı. Neşet’in de gerçekleri öğrenmesine rağmen hayal dünyasında yaşamaya devam ediyor oluşu söz konusu Neşet olduğundan pek şaşırtıcı gelmedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!