Petek Dinçöz eşi ve bebeği Aslan'ın fotoğraflarını paylaştı!

Güncelleme Tarihi:

Petek Dinçöz eşi ve bebeği Aslanın fotoğraflarını paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 18:07

Ünlü pop yıldızı Petek Dinçöz, eşi ve bebeğine olan sevgisini bu kez sosyal medyaya taşıdı. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak eşi Serkan Kodaloğlu ve oğlu Aslan'a duyduğu sevgisini hayranları ile paylaştı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Türkiye’nin önde gelen başarılı pop şarkıcılarından Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından geçtiğimiz gün duygusal bir paylaşım yaptı. Güzel şarkıcı eşi Serkan Kodaloğlu ve bebeği Aslan ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşarak altında da duygu yüklü bir not düştü.

Sosyal medya üzerinden ailesine olan sevgisini hayranları ile paylaşarak duygusal bir not ile bunu dile getiren Petek Dinçöz’ün paylaşımı şu şekilde oldu:

“İrfan Aslan’ım, dünyamı aydınlatan meleğim. Yüce Rabbimin mucizesi hayat ışığım nefesim. Önce sevdiğim aşkım, kocaman yürekli baban geldi, sonra sen. Sizi çok seviyorum. Yaradanım seni mucize gönderdi. Dünyanın kötülüklerini sana sarıldığımda o güzel kokunla yok saydırdın. Binlerce şükür. Dilerim bu hayatta ülkene bağlı vicdanlı hak yemeyen, yedirmeyen bir evlat olursun. Seninle büyümek, yaşlanmak, adam gibi adam olduğunu görmek kısmetim olsun. Dilerim sevginin önünde eğilir kötünün önünde dik durursun. Hak yemeden yedirmeden adına yakışır Aslan gibi Aslan olursun annesinin oburu seni çok seviyorum.”

Haberin Devamı

Petek Dinçöz eşi ve bebeği Aslanın fotoğraflarını paylaştı

Petek Dinçöz Kimdir?

29 Mayıs 1980 İzmir doğumludur. Babasını çok küçük yaşta kaybeden Dinçöz, ilk öğrenimini Gazi Ortaokulun'da tamamlamıştır. Çocukluğu İzmir’de geçmiştir. 14 yaşına geldiğinde okulu bırakarak manken olamaya karar vermiş ve bir güzellik yarışmasına katılmıştır. 1997 yılında Kıbrıs Güzellik yarışmasında 2. Seçilmiştir.

Bu yarışma sayesinde Vizyon Production’un sahibi Atilla Kaplakarslan tarafından keşfedilerek iki yıl modellik eğitimi almıştır. Bu eğitimin ardından 1999 yılında başvurduğu Kıbrıs Güzellik yarışmasında Basın Güzeli solmuştur.

1998 yılında profesyonel mankenliğe başlayan Petek Dinçöz, aynı yıl televizyonlarda yayınlanan “Sırılsıklam” dizisinin 2. Sezonunda başrol olarak yer almıştır. Güzel mankenin oyunculuk hayatındaki ikinci projesi ise Zehirli Çiçek dizisidir. Burada Çağla Şikel ve Tuğba Özay ile başrolde yer almıştır.

Kariyeri

Haberin Devamı

1999 yılında mankenliği bırakarak şarkıcı olmaya karar veren Petek Dinçöz, Günay’da amatör şarkıcılığa başlamıştır. Ardından 2001 yılında Bende Kaldı isimli ilk albümünü piyasaya sunmuştur. Çıkardığı ilk albümü ile müzik piyasasında başarılı bir çıkış yakalayan Dinçöz, 2002 yılında düzenlenen Kral TV Video Müzik Ödüllerinde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünün sahibi olmuştur.

Aynı yıl ikinci albüm hazırlığına başlayan Dinçöz, Aşkın Tam Tersi isimli ikinci albümünü çıkarmıştır. Bu albümünde yer alan Okşa, Foolish Casanova, Kısmetsizim, Allahın Belası, Zevksiz gibi şarkıları müzik severler tarafından büyük beğeni almıştır.

2002 yılın sonlarında yayına başlayan Bir Yıldız Kaydı isimli dizinin başrol oyuncusu olmuştur. Yine 2003 yılında düzenlenen Kral TV Video Müzik Ödülleri Töreni'nde Gülben Ergen, Hülya Avsar, Safiye Soyman, Seda Üren gibi başarılı sanatçıların önüne geçerek yılın En İyi Fantezi Kadın Şarkıcısı seçilmiştir.

Haberin Devamı

2005 yılında piyasaya çıkardığı Doktor Tavsiyesi albümü ile 1 aylık kısa ir sürede 100.000 satış rakamına ulaşmıştır. Yine Kutsi ile Kördüğüm şarkısına yaptığı düet Yılın En Başarılı Maxi Single’ı seçilmiştir. 2012 yılına gelindiğinde ise Petek Dinçöz, Çarkıfelek'in sunuculuğunu yapmıştır.

Özel Hayatı

Ünlü şarkıcı, uzun süre birlikte olduğu sevgilisi Can Tanrıyar ile 2008 yılında nikah masasına oturmuştur. Büyük bir aşkla evlendiği eşi Can Tanrıyar ile evliliğini 2010 yılında noktalamıştır. İkinci evliliğini 8 Temmuz 2014 yılında Serkan Kodaoğlu ile yapan Dinçöz’ün bu evliliğinden Aslan isminde bir oğlu vardır.

Albümleri

2002 Aşkın Tam Sırası

203 Sen Değmezsin

2004 Şaka Gibi

2005 Doktor Tavsiyesi

Haberin Devamı

2006 Remixlerle Nonstop İstanbul Geceleri

2007 Yolun Açık Olsun

2007 Arım Balım Peteğim

2008 Frekans

2009 Ne Yapayım Şimdi Ben

2011 Yalanı Boşver

2013 Mila

BAKMADAN GEÇME!