'Pereira, Şampiyonlar Ligi'ni alsa bile kovarım'

Güncelleme Tarihi:

Pereira, Şampiyonlar Ligini alsa bile kovarım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2015 14:40

Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi. Trabzonspor - Gaziantepspor maçında yaşanan olayları "kabul edilemez" olarak değerlendiren Demirkol, Vitor Pereira'nın performansını ise eleştirdi.

Haberin Devamı

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları;

'PEREIRA'YI KUPAYI ALIR ALMAZ KOVARIM'

Eğer Pereira 'Ben zirvede olacaktım' diye düşünüyorsa, yanlış düşünüyor. Kimse onu aldığı puandan dolayı eleştirmiyor. Oyun kötü diye eleştiriyor. Camia onun gibi bakmıyor. Camia, 'Senin takımın kötü futbol oynuyor' diyor. İlahi bir güç bana dese ki 'Bu Pereira'yı al, sana Şampiyonlar Ligi'ni kazandırsın' o zaman alırım, kupayı kazanır kazanmaz da kovarım. Çünkü bir süre sonra kimse seni izlemez. Sorun karnını doyurmak değil, sorun yenen yemekten zevk alınmaması.

NANI'NİN YEDEK KALMASI

Nani'ye verilen görev de doğru değil. Onun rolü, kendi yarı alanına gelip top almak olmamalı. Rakip ceza alanının önüne gelmeli. Topu çekip ya vurur ya orta yapar. Onun da hataları vardır mutlaka ama görevlendirilmesi de hata...

Haberin Devamı

PEREIRA'NIN YERİNE BIELSA İDDİALARI

Mümkün değil, olmaz. Beraber çalışma ihtimalleri yok. Kavga çıkar. Nasıl Aziz Yıldırım kendisine yaklaştırmıyor, Bielsa da yaklaştırmaz. Hocalığına laf etmem ama mümkünatı yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!