Orman ve Özbek'ten bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Orman ve Özbekten bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 12:49

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yarın başlayacak Ramazan Bayramı öncesi kutlama mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Fikret Orman, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bayramların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Milletimizin birlik ve beraberliğinin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha ortaya çıktığı bu günlerde, teröre kurban verdiğimiz vatandaşlarımızın ve şehitlerimizin acıları hala tazeyken buruk bir bayram sevinci yaşıyoruz. İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı artıran bayramlar, aile olma bilincimizi yeniden hatırlatmakta ve bizleri bir araya getirerek bağlarımızı güçlendirmektedir. Milli ve dini duygularımızın öne çıktığı; inançlarımızın, örf ve adetlerimizin sergilendiği Ramazan Bayramı'nın birliktelik, sağlık, sevgi ve huzur getirmesini diler, tüm ulusumuzun bayramını kutlarım."

Haberin Devamı

ÖZBEK'DEN BAYRAM MESAJI
Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan mesajında Özbek, şunları kaydetti:
"Camiamızın ve taraftarlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle bir arada, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!