Orlandoni Caner'i Inter'e tavsiye etti

Güncelleme Tarihi:

Orlandoni Caneri Intere tavsiye etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 16:02

Fenerbahçe kaleci antrenörü Orlandoni, Inter Kulübü'ne Caner Erkin'i övdü, oyuncunun dünyadaki tüm büyük kulüplerde oynayabilecek kapasitede olduğunu söyledi. Orlandoni'nin bu açıklamaları şaşkınlıkla karşılandı.

Haberin Devamı

Inter Kulübü'nün sezon sonunda kadrosuna katmak istediği Caner Erkin için İtalyanlara sarı-lacivertlilerden bir isim referans oldu.

Fenerbahçe kaleci antrenörü Paolo Orlandoni, İtalyan basınına yaptığı açıklamada 27 yaşındaki oyuncuyu övdü, lacivert-siyahlılara büyük katkısı olacağını söyledi.

Orlandoni Caneri Intere tavsiye etti

Orlandoni (solda), "Caner kesinlikle çok iyi bir oyuncu. Zaten öyle olmasıydı Inter kendisi için girişimlerde bulunmazdı. Türk Milli Takımı forması giyiyor ve bence tüm büyük kulüplerde forma giyebilecek kapasitede bir futbolcu. Daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim çünkü benim asıl ilgi alanım kaleciler" diye konuştu.

Haberin Devamı

Deneyimli kaleci antrenörü, "Türkiye benim için çok önemli bir tecrübe oldu. Inter'den sonra Milano'yu bırakıp gitmek kolay bir karar değildi. Ancak böyle bir fırsat doğdu ve Fenerbahçe gibi önemli bir kulüpte çalışma fırsatı doğdu. İstanbul çok güzel bir şehir. Takımın ise müthiş bir taraftarı var. Şimdiye kadar benim için işler yolunda gitti, son derece mutluyum" dedi. 

"ÜÇ KALECİDEN DE MEMNUNUM"
Fenerbahçe'deki üç kalecinin performansını da değerlendiren Paolo Orlandoni şunları söyledi: "Benim görevim teknik ekibe yardımcı olmak. Üç kaleciyle de çalışmalarımız son derece iyi gidiyor. Hepsinden memnunum. Bence ligin en iyi savunması Fenerbahçe'de. Kalecilerimizin de kalitesi tartışılmaz. Volkan Demirel çok tecrübeli bir isim ve geçen yıla kadar milli takımın kalecisiydi. Fabiano ve Ertuğrul Taşkıran da çok iyi isimler". 

"TÜRKÇE'Yİ ZORLA BİRAZ ÖĞRENDİM"
Türkçe'nin kolay olmadığını ancak buna karşın öğrenme çabası olduğunu belirten İtalyan teknik adam şöyle devam etti: "Bir kaç tane Türkçe kelime zor bela da olsa öğrenmeyi başardım. Türkiye'de geçirdiğim ayların ardından isteyerek ya da istemeyerek biraz yoluna koymam gerekiyordu. Yeni yeni bir şeyler söyleyebilmeye başladım." (Milliyet)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!