O Hayat Benim 22. bölümde Bahar kurtulabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 22. bölümde Bahar kurtulabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 12:40

O Hayat Benim 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Keremcem ve Ezgi Asaroğlu’nun başrollerini paylaştığı ekranların en dramatik ve acıklı dizisi O Hayat Benim, 28 Eylül Pazar akşamı 22. Bölümü ile Fox TV’de! İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

Bahar ölüm ile burun buruna gelmiştir. Ambulans ile hastaneye yetiştilen Bahar narkozun etkisindeyken rüyasında Ateş'i görür. Bahar kurtulabilecek mi? O Hayat Benim 28 Eylül Pazar günü 22. yeni bölümüyle FOX TV ekranlarına gelmeye hazır.

Geçtiğimiz bölümde neler olmuştu şöyle bir hatırlayalım.. Efsun, Mehmet Emir’in verdiği paralar ile altına yatırım yapmış ve satın aldığı altınları Nuran’dan gizlice kömürlüğe gömerken Bahar’a yakalanmıştır. Efsun, Bahar’a bunu kimseye söylememesi hakkında ikna etmişken ertesi gün yaşadıkları olay ile şok olurlar çünkü altınlar çalınmıştır. Efsun’un şüphelendiği tek bir kişi vardır O da Bahar.

BAHAR HIRSIZ MI?

Hırsızın bahar olduğuna kendince çok emindir. Bahar ise üzerine atılan iftiranın ağırlığını taşıyamaz ve evden ayrılır. Hayatında bu kadar kuru bir iftiraya daha önce hiç maruz kalmamıştır. Fakat Nuran hırsızın bahar olmadığını düşünmektedir. Nuran hırsızın kim olduğuna dair kafa yorarken ilk önce Gülser’den şüphelenir ama küçük bir ipucu onu Sakine’ye götürür. Kömürlükte bulduğu küpe!

Haberin Devamı

Nuran ve Efsun’un kafaları iyiden iyiye karışır çünkü ne yapacaklarını bilemeyecek durumdadırlar. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Bahar ile Hasret’in beraber kaldıklarını öğrenirler. Bunun üzerine Efsun bir çırpıda Hasret’in evine doğru gider ama onu orada bir sürpriz beklemektedir.

O Hayat Benim 22. Bölüm Fragmanı : 28 Eylül 2014

Haberin Devamı

O Hayat Benim’in 2. Sezon yemeğine katılan Keremcem’in sevgilisi Seda Güven, yüzüğünü Yeşim ceren Bozoğlu’na gösterdikten sonra, Bozoğlu’ndan “Yakında benim de size bir sürprizim var” cevabını aldı.

O Hayat Benim 22. bölümde Bahar kurtulabilecek mi

Geceye sevgilisiyle katılan Yeşim Ceren Bozoğlu paparazzilere, “Rica ediyorum çekmeyin, henüz aileler tanışmadı. Bizi bu şekilde gazetelerde görmelerini istemem. Söz veriyorum, nişana hepinizi çağıracağım” dedi.

O Hayat Benim 22. bölümde Bahar kurtulabilecek mi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!