No: 309 son bölüm sonrası 62. yeni bölüm fragmanında Yıldırım'ın numarası sürüyor

Güncelleme Tarihi:

No: 309 son bölüm sonrası 62. yeni bölüm fragmanında Yıldırımın numarası sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 10:08

No: 309 son bölümü ile yine izleyicilere güzel bir akşam yaşattı. Bir türlü ailesinden uzaklaşamayan Yıldırım, Songül'ün evinin karşısında bir ev kiralamıştır. No: 309 son bölümünün ardından 62. yeni bölüm fragmanında Songül, hastalık bahanesinin altına sığınan Yıldırım'a kıyamayacaktır. İşte, Onur ve Lale arasında geçen olaylar ve No: 309 62. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

No: 309 dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi No: 309'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Songül, Yıldırım’ı göndermek için plan program yapmaya başladı. Ama Yıldırım’ın pes etmeye niyeti yoktu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, No: 309 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yıldırım’ın karşı eve taşınması, başta Songül olmak üzere herkesi şoka sokar. Bu durumu kabullenemeyen Songül, Yıldırım’ı göndermek için plan program yapmaya başlar. Ama Yıldırım’ın pes etmeye niyeti yoktur. Bu arada Onur’un kendisinden bir şeyler sakladığını anlayan Lale bir araştırma içine girer. Acaba gerçeği öğrenebilecek midir?

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yıldırım’ın gelişi herkes için büyük bir sürpriz olur. Yıllar sonra babalarını karşılarında gören Lale, Nilüfer ve Nergis nasıl tepki vereceklerini dahi bilemezler. Songül ise Yıldırım’a öfke doludur. Songül’ün hışmına uğrayan Yıldırım için geçen yılları telafi etmek çok zor olacaktır. Onur ise hayatının şokuyla sarsılır. Özge kızıyla geri dönmüş ve Onur’a her şeyi anlatmıştır. Onur, bir kızı olduğunu Lale’ye anlatmanın yolunu bulmaya çalışır. Duru’nun ortaya çıkışı Onur ve Lale’nin ilişkilerine nasıl etki edecektir?

BAKMADAN GEÇME!