Nazlı Çelik kimdir? | 42. Pantene Altın Kelebek En İyi Kadın Haber Sunucusu Ödülü Nazlı Çelik’in oldu!

Güncelleme Tarihi:

Nazlı Çelik kimdir | 42. Pantene Altın Kelebek En İyi Kadın Haber Sunucusu Ödülü Nazlı Çelik’in oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 15:35

42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri dün görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 42. Pantene Altın Kelebek En İyi Kadın Haber Ödülü’nün sahibi Nazlı Çelik kimdir?

Haberin Devamı

Nazlı Çelik Bilgili 1977 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da, lise eğitimini ise İsviçre'de tamamladı. Boston Emerson College'da televizyon ve psikoloji alanında eğitim gördü. Türkiye'ye döndükten sonra uzun süre muhabirlik ve programcılık yaptı.

Çelik, 1999 yılında NTV'de çalışmaya başladı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığının davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş'la beraber Star TV'ye geçti. 2006 yılından beri Star Haber'in sunuculuğu yapıyor. 2008 yılında Uğur Dündar Star Haber'i sunduğu kısa zamanlarda muhabirlik yapmıştır.

Murat Çelik Star TV'den ayrıldıktan sonra muhabirliği bıraktı ve Hafta Sonu Haberleri sunuculuğu üstlendi. 2011 yılında Uğur Dündar Star Haber'i bıraktıktan sonra hafta içi haberciliğine geri döndü. Ünlü sunucu 14 Şubat 2015 tarihinde Serdar Bilgili ile Madrid de dünya evine girdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası: