Tuba Büyüküstün kitap oldu!

Güncelleme Tarihi:

Tuba Büyüküstün kitap oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 14:41

Tuba Büyüküstün’ün büyük hayranı olan Londra’daki Filistinli tıp öğrencisi 24 yaşındaki Nadin Jallad, geliri UNICEF’e bağışlanmak üzere Tuba Büyüküstün’ün hayatını anlatan bir kitap yazdı. Sınır tanımayan Nadin Jallad, uzaydaki takım yıldızlardan birisinin sertifikasını satın alarak kendisine hediye ettiği öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’e hayranlığı ile tanınan, Filistin asıllı Londra’daki Southampton Üniversitesi’nde tıp eğitimi gören Nadin Jallad, Tuba Büyüküstün’ün hayatını anlatan ve çizimlerle desteklediği bir kitap yazdı. Bu kitabın gelirini de UNICEF’e bağışladı. İşte detaylar…

Gelirini Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’na (UNICEF) Bağışladı!

Tıp öğrencisi Nadin Jallad, Londra Film Festivali için Londra’ya giden Tuba Büyüküstün ile tanışma fırsatı yakaladı. Jallad, kendisi ile tanışırken İngilizce basılan ve internet üzerinde 11 dolardan satışa sunulan kitabının satış gelirini, hayranı olduğu sanatçının iyi niyet elçisi olduğu Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’na (UNICEF) bağışlayacağını söyledi.

Tuba Büyüküstün kitap oldu

Haberin Devamı

Takım Yıldızı Sertifikasını Hediye Etti!

Tuba Büyüküstün’e hayran olduğunu ve onunla konuşurken heyecanlandığını belirten Nadin Jallad, internet üzerinden satın aldığı takım yıldızın sertifikasını da Tuba Büyüküstün’e hediye ettiği öğrenildi.

Onunla Konuşabilmek İçin Türkçe Öğreniyor!

Hayranı olduğu sanatçı ile konuşurken çok heyecanlandığını ve titrediğin belirten Filistin asıllı tıp öğrencisi, ünlü sanatçı için Türkçe öğrenmeye çalıştığını belirtti.

Jallad; “Dizilerinden görüp hayran olduğum Tuba Büyüküstün, benim için çok özel ve çok farklı biri. O benim hayatımı değiştirdi. Ona bu sevgimi göstermek istedim. Dünyanın her yerinde hayranı var. Ben de dünyadan bakıldığında görünen yıldızlardan birisine onun adının verilmesini istedim. Bunun için uzaydaki yıldızların isimlerini bir bedel karşılığında satan ve bunun karşılığında sertifika veren, ABD’deki bir şirkette Türk yıldız Tuba Büyüküstün için siparişi verdim. Tuba Büyüküstün adına ‘HD 260887’ sertifika numarası ile 15 derece 46 " 18.59 koordinatlarında gökyüzünün kuzey yarım küresinde ikizler takım yıldızın sertifikası hazırlandı. Bunu kendisine teslim ettim.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Tuba Büyüküstün kitap oldu

Büyüküstün’ün adını taşıyan 6 saat 37 dakika, 56.27 saniye ışık hızı uzaklığındaki takım yıldızın teleskop veya internet üzerinden bir programla görebileceği belirtildi.

Şirketin web sayfasında Tuba Büyüküstün adına düzenlenen sertifika numarası incelendiğinde bu takım yıldızının Yunan mitolojisinde antik çağda “Dioscuri” olarak bilinen “ikiz Castor” ve “Pollux”i (polydeuces), temsil ettiğine dair bilgiye yer verildi.

BAKMADAN GEÇME!