O Ses Türkiye'de başlayan aşkı Murat Boz itiraf etti!

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyede başlayan aşkı Murat Boz itiraf etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 11:16

“Kavak Yelleri” dizisinde canlandırdığı “Mine” karakteri ile adını duyurmayı başaran Aslı Enver ile Murat Boz 14 Şubat öncesinde aşklarını itiraf ettiler. Instagram hesabı üzerinden sadece Aslı Enver’i takibe alan Murat Boz, sevgilisi için balonlu jest yaptı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

“O Ses Türkiye” yarışma programında Hadise ile yakınlaşmaları ile aralarında aşk mı var? Dedikodularının çıkmasına neden olan ve bu konuda magazin gündeminde sıkça konuşulan Murat Boz, sağ gösterip sol vurdu.

Aşkını Sosyal Medya Üzerinden İlan Etti!

14 Şubat öncesi Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla herkesi şoke eden Murat Boz, Instagram hesabı üzerinden sadece Aslı Enver’i takibe aldı.

Genç kızların sevgilisi Murat Boz, güzel oyuncu Aslı Enver'le aşkını sosyal medyadan ilan edince olay yarattı. Gözler ise dün ilk kez 14 Şubat'ı kutlayan aşıklardaydı.

O Ses Türkiyede başlayan aşkı Murat Boz itiraf etti

Aslı Enver’e Balonlu Jest!

Murat Boz, instagram'dan paylaştığı kareyle Aslı Enver'e kalpli balonlarla jest yaptığını gözler önüne serdi. Bu fotoğraf, özellikle Boz'un kadın hayranlarını kıskandırdı.

Haberin Devamı

Murat Boz ve Aslı Enver, birlikte rol aldıkları ve halen vizyonda olan “Kardeşim Benim” filminin setinde tanışmış ve aşk yaşamaya başlamışlardı. 14 Şubat öncesi Instagram hesabı üzerinden yayınladığı bir fotoğrafla aşkını ilan eden Boz, Aslı Enver’e bir jest daha yaptı.

O Ses Türkiyede başlayan aşkı Murat Boz itiraf etti

Instagram'da yaklaşık 3 milyon 800 bin takipçisi olan yakışıklı popçu, bugüne kadar kimseyi takibe almamıştı. Murat Boz, dün Aslı Enver'i takip etmeye başlayarak da güzel oyuncunun hayatındaki önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Aslı Enver O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programına katılmış ve Murat Boz’u seçmişti…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!