MP Antalyaspor 2 - 2 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

MP Antalyaspor 2 - 2 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2014 19:10

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, MP Antalyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Sarı kırmızılı ekip bu sonuçla zirve yarışında çok önemli 2 puan kaybederken lider Fenerbahçe ile puan farkı 6 oldu. Ayrıca Galatasaray puan tablosunda da 3. sıraya gerileyerek 2. sırayı Beşiktaş'a bıraktı.

Haberin Devamı

KARŞILAŞMANIN CANLI ANLATIMI


Karşılaşmada Galatasaray'ın gollerini 7. dakikada Burak ve 85. dakikada Umut Bulut kaydederken evsahibi MP Antalyaspor'un gollerini 31. dakikada Tita ve 45. dakikada Ceyhun kendi kalesine attı.


PUAN TABLOSUNDA İLK ÜÇ
1 - FENERBAHÇE 47
2 - BEŞİKTAŞ 42
3 - GALATASARAY 41


GALATASARAY:
Muslera, Sabri, Burdisso, Semih, Telles, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba
Yedekler: Ufuk, Veysel, Gokhan, Yekta, Emre, Umut Bulut, Umut Gundogan

MP ANTALYASPOR: Hakan, Serkan, Giray, Boum, Vederson, Enoh, Insa, Emrah, Murat, Tita, Diarra


KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

-Karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi.
-87. dakikada Antalyaspor'da Semih Şentürk oyuna girdi.
-86. dakikada Galatasaray Umut Bulut'un kafa golüyle beraberliği yakaladı. 2-2 Öte yandan, Umut Bulut gol sevinci sırasında Sneijder'la çarpıştı ve hafif süreli bir sakatlık yaşadı. Umut daha sonra ayağa kalkarak oyuna devam etti.
-65. dakikada Drogba oyundan çıkarken Veysel oyuna girdi.
-63. dakikada Galatasaray'da Ceyhun oyundan çıkarken Umut Bulut oyuna girdi.
-54. dakikada Diarra'nın pasında Tita'dan önce Muslera topu kornere çelmeyi başardı. Evsahibi ekip 3. gole çok yaklaştı...
-45. dakikada sahalarda ender görülen ilginç bir golle Antalyaspor öne geçti. Diarra'nın vuruşunda top Muslera'dan geri geldi. Diarra bu kez içeri kesti, topa müdahale etmek isteyen Telles topa vurdu top Ceyhun'a çarptı ve kaleye girdi.
-31. dakikada Tita ceza sahasına girdi ve şutunu çekti. Top Muslera'nın yanından ağlarla buluştu. Karşılaşmaya eşitlik geldi: 1-1
-30. dakikada Drogba, Burak ve Sneijder ortaklığında Galatasaray harika bir atak gerçekleştirdi. Sneijder'in ceza yayı üzerinden plase vuruşunu kaleci Hakan aynı güzellikte kornere çeldi.
-7. dakikada Galatasaray, Telles'in pasında Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçti.
-Karşılaşmaya Antalyaspor başladı.

Haberin Devamı

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE GÜNÜN DİĞER MAÇLARI
T.Konyaspor 2-3 Elazığspor (Karşılaşma bitti)
Eskişehirspor 1-1 Sivasspor

KARŞILAŞMA ÖNCESİ...
Bu karşılaşma öncesinde 40 puanla 3. sırada bulunan sarı kırmızılı ekip Antalya'dan galibiyetle dönmesi halinde 47 puanlı lider Fenerbahçe ile puan farkını 4'e düşürecek ve puan tablosunda 2. sıraya yükselecek.

Haberin Devamı

20 karşılaşmada 11 galibiyet alan ve 7 kez berabere kalan Galatasaray, 2 karşılaşmadansa mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 37 gol gönderirken kendi kalesinde ise 17 gol gördü.

Evsahibi MP Antalyaspor ise 22 puanla 14. sırada bulunuyor. Düşme hattının sadece 3 puan uzağındaki Akdeniz temsilcisi 20 karşılaşmada 5 galibiyet aldı, 7 kez eşitliği bozamadı ve 8 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 24 gol atmayı başarırken kendi kalesindeki 26 gole engel olamadı.

Galatasaray'da, Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Chedjou, MP Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Ayrıca sarı kırmızılı takımda Felipe Melo ve Selçuk İnan da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu şayet bu karşılaşmada sarı kart görürlerse bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecekler.

Bu sezon deplasmanda G.Saray...


TERİM İLE 2 BERABERLİK
Bursaspor 1-1
Eskişehirspor 0-0
Beşiktaş 0-3 (Hükmen)


MANCİNİ İLE 2 YENİLGİ
Akhisar Bld 2-1 Galatasaray
Fenerbahçe 2-0 Galatasaray

3 beraberlik
Kasımpaşa 1-1 Galatasaray
Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray
Gaziantepspor 0-0 Galatasaray

2 galibiyet
Kayserispor 1-3 Galatasaray
Kayseri Erciyesspor 1-3Galatasaray

Evde aslan dışarıda kükreyemiyor

Beşiktaş 21 puan
Fenerbahçe 18 puan
Galatasaray 14 puan

Haberin Devamı

Galatasaray'ı Antalyaspor deplasmanında yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı. Başkan Ünal Aysal, Galatasaray adına büyük önem taşıyan sermaye artırımı konusu adına önemli toplantılara girdiği için Antalya'ya gelemez iken yönetim kurulu üyeleri Mehmet Cibara ve Necati Demirkol ile İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile Bülent Tulun tribünde yer aldı...

Galatasaray tam 6 maç sonra kalesinde gol gördü
Mancini'nin takımın başına geçmesi ile savunma zaaflarını ortadan kaldıran ve ligin 2.yarısında kalesini gole kapatan Galatasaray ilk kez avlandı. Son olarak 6 maç önce 22 Ocak 2014'te Elazığspor'dan gol yiyen Galatasaray Antalyaspor deplasmanında tam 26 gün sonra 6 maç sonra kalesinde Tita'nın şık vuruşunda gol yedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!