Son bölümde Meryem vuruldu mu? Yen bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Son bölümde Meryem vuruldu mu Yen bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2017 10:39

Meryem yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Kanal D ekranlarının reytingleri alt üst eden dizisi Meryem'in dün akşam yayınlanan son bölümünde tüm gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan Savaş, son hamlesiyle şaşırttı. Finale Oktay'ın sıktığı kurşun damga vurdu, Meryem'in vurulup vurulmadığını merak eden izleyiciler yeni fragmanı sorguluyor. Peki son bölüm ardından Meryem 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Meryem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Meryem'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Oktay’ın, Meryem’e olan bütün kredisi bitmiştir o yüzden devreye başkalarını sokmaya başladı. Meryem’e yakın durması için Beliz’i ikna etti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.



Oktay’ın, Meryem’e olan bütün kredisi bitmiştir o yüzden devreye başkalarını sokar. Meryem’e yakın durması için Beliz’i ikna eder. Derin’i ise korkutması için Meryem’e gönderir. Oktay ise zengin hayatının keyfini sürmektedir. Savaş gerçeğe adım adım yaklaşmaktadır, kazayı Meryem’in yapmadığından emindir. Gerçeklerle Meryem’i yüzleştirmeye de kararlıdır. Güçlü de boş durmaz. Burcu’yu kaza gecesinin delil dosyasını tekrar açmaya ikna etmeye çalışmaktadır. Savaş’ın ise bambaşka bir planı vardır ama işler beklediği gibi gitmez.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!