Mehmet Topal böyle ikna edildi: Camiasız kalırsın 'evet' de

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Topal böyle ikna edildi: Camiasız kalırsın evet de
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2016 21:30

Aziz Yıldırım’ın mali kongrede yaptığı konuşma sonrası takımdan ayrılmayı kafasına koyan Mehmet Topal, Mahmut Uslu ve İlhan Ekşioğlu’nun da devreye girmesiyle F.Bahçe’ye 4 yıllık imza attı.

Haberin Devamı

O imzanın perde arkası... F.Bahçe zorlu süreçten sonra Mehmet Topal ile anlaştı. Bu imzanın perde arkasında yaşananlar son derece ilginçti. Neredeyse bitti denilen imza önce çıkmaza girdi, sonra ise yoğun ikna çabaları ile sonuçlandı.

F.Bahçe, Topal ile anlaşmaya çok yakınken sözleşme, başkan Yıldırım’ın kongrede yaptığı konuşma sonrası çıkmaza girdi.

Mehmet, menajeri Batur Altıparmak’ı arayarak, yöneticilere mesaj atarak ayrılmak istediğini söyleyeceğini belirtti. Altıparmak bunun yanlış olacağını, düşünerek hareket etmesi gerektiğini belirtti. Bu sözler belki de işin dönülmez noktaya gelmesini engelledi.

 2.6 MiLYON EURO GARANTİ PARA VE 20 BiN MAÇ BAŞI EURO
Galatasaray ve Beşiktaşlı yöneticiler ise her gün Topal’ı arayarak yıldız futbolcuyu kendi formaları altında görmek istediklerini belirttiler. Topal ise Fenerbahçe ile ipleri koparmadan bu görüşmeleri yapmayacağını belirtti. 

Haberin Devamı

- Mehmet ikna edilirken 3 büyük kulüpte oynayan bazı futbolcular örnek gösterildi. Camiasız kalma durumunun futbol sonrası bazı sıkıntılar yatabileceği oyuncuya anlatıldı.

- Arada maddi konularda bir sorun olmadığı için kırgınlıkları gidermek için Mahmut Uslu ve İlhan Ekşioğlu gibi yöneticiler devreye girdi.

- Önceki gün boyunca Mehmet ile telefon ile yapılan görüşmeler sonucu oyuncu ortada yanlış anlaşılma olduğunu kabul etti ve akşam saatlerinde sözleşme imzalamaya ikna oldu. 4 yıllık anlaşma yıllık 2.6 milyon ve maç başına 20 bin Euro karşılığında gerçekleşti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!