Mario Gomez'e sevgili baskısı: İstanbul'da kalalım Mario!

Güncelleme Tarihi:

Mario Gomeze sevgili baskısı: İstanbulda kalalım Mario
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2016 13:30

Yıldız futbolcunun geleceğinin belirsizliğini koruması sonrasında tavsiyede bulunan Carina Wanzung’un, “İstanbul çok güzel bir şehir. Buraya kısa sürede adapte olduk. Ya burada kalalım ya da Almanya’ya dönelim” dediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Sezon başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan Siyah-Beyazlılar’a kiralık olarak gelen Mario Gomez, 33 lig maçında attığı 26 golle takımına şampiyonluğu getirmişti.

Kara Kartal’la birlikte kariyerinde tekrar çıkışa geçen 30 yaşındaki futbolcu, sonrasında Almanya Milli Takımı’nın Euro 2016 kadrosuna girmişti.

Beşiktaş’taki geleceği belirsizliğini koruyan başarılı oyuncu, son olarak bu konuda yaptığı açıklamada, “Geleceğime Euro 2016 sonrasında karar vereceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Mario Gomeze sevgili baskısı: İstanbulda kalalım Mario


Yıldız isme bu gelişmenin ardından sevgilisi Carina Wanzung’tan mesaj geldi...
Gomez’in Beşiktaş’la yoluna devam etmemesi halinde İtalya’ya geri dönme ihtimalinin bulunması sebebiyle yıldız isme tavsiyelerde bulunan Wanzung’un, “İstanbul çok güzel bir şehir. Buraya kısa sürede adapte olduk. Ya burada kalalım ya da Almanya’ya dönelim” sözlerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

KARARINI ERKENE ÇEKEBİLİR
Wolfsburg’tan gelen transfer teklifini redden ve yaptığı açıklamada, “Bundesliga’ya hedefim yok” sözlerini kullanan Gomez’in bu gelişmenin ardından geleceğiyle ilgili olarak kararı Euro 2016 sonuna bırakmayabileceği konuşuluyor. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!