Lyon ilk haftada Le Mans’a takıldı

Güncelleme Tarihi:

Lyon ilk haftada Le Mans’a takıldı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 10, 2009 00:00

Fransa Ligi’nde sezonun ilk maçında Lyon, Le Mans önünde iki kez yenik duruma düştüğü maçta 2-2’lik beraberliği yeni transferi Lisandro’nun 90+2’deki golüyle kurtardı.

Haberin Devamı

FRANSA Ligi’nde Lyon ile Paris Saint Germain yeni sezona beklemedikleri kayıplarla başladı. Lyon, Le Mans deplasmanında 2-2’lik beraberliği yeni transferi Lisandro Lopez’in son dakika golüyle kurtardı. Le Mans, 18. dakikada Maiga, 59. dakikada penaltıdan Coutadeur’un golleriyle iki kez öne geçti. Lyon 28. dakikada Bodmer ile ilk golünü kazanırken, Lisandro Lopez 90. dakikada maçın skorunu 2-2 olarak belirledi.

Marsilya fırtınasıÂ
PSG, Montpellier deplasmanında 71. dakikada Giuly’nin golüyle öne geçti ancak son dakikada bu avantajı kaçırdı. Montpellier 90+2’de Spahic ile maçın skorunu 1-1 olarak ilan etti. 17 yıllık şampiyonluk özlemini dindirme umuduyla sezona başlayan Marsilya, Grenoble’ı sahasında 2-0 yenerek iyi bir başlangıç yaptı. 2. dakikada Niang, 81. dakikada da Cheyrou’nun golleri Marsilya’ya 2-0’lık galibiyeti getirdi. Diğer sonuçlar: Saint Etienne-Nice: 0-2, Rennes-Boulogne: 3-0, Monaco-Toulouse: 1-0, Valenciennes-Nancy: 1-3, Auxerre-Sochaux: 0-1.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!