Komutan yok

TRABZONSPOR, deplasmanda olmasına rağmen Elazığspor karşısında çok akıllı bir ilk yarı oynadı.

Haberin Devamı

Aslında Elazığspor oyuna çok iyi başladı ve neredeyse 15 dakika oyuna tamamen hakimdi. Ancak Mehmet Nas’ın sakatlanıp çıkmasından sonra Elazığspor orta sahanın hakimiyetini Trabzonspor’a verdi. Trabzonspor akıllı oynadı ama öyle büyük baskı kurup bol gol pozisyonu da bulamadı. Forvette Olcan’ın yokluğu çok açık görüldü. Henrique inanılmaz isteksiz ve etkisiz. Trabzonspor organize olarak gelemedi ama önce Özer ile uzaktan yokladı sonra Yusuf’un üç şutu ve kaleci Ivesa’nın kurtarışları. İlk yarının kısa özeti bu. Elazığspor ise Trabzonspor kalesine doğru dürüst gelemedi bile. Kaleci Onur belki de bu sezonun en rahat ilk yarısını çıkarttı. Doğrusu maçın ilk yarısında ne kalite, ne pozisyon ne de gol vardı. Bu görüntüleri ve oyun anlayışları ile Elazığspor’un ligde kalma ve Trabzonspor’un ise Avrupa kupası hesapları tutmaz.

BOL BOL PAS HATASI

İKİNCİ yarıda da iki takımdan da fazla bir şey göremedik. İki takımın da oyuncuları bol bol pas hataları yaparak oyunu iyice izlenmez hale getirdiler. Düşünün ikinci yarıda iki takımında şöyle adam akıllı bir pozisyonu bile yok. İki teknik adam da ikinci yarıda maçı kopartmak ve üç puan almak adına hamlelerini yaptılar ama sahada ki oyuncuların skoru değiştirecek becerileri yoktu.
Hele hele iki takımında saha içinde komutanları yoktu. Trabzonspor’da bu işi yapacak olan Colman, yalnızca sahada gezindi durdu. Aslında hangisi galip gelseydi diğer takıma yazık olurdu. Çünkü iki takımda galip gelmeyi hakkedecek bir şey yapmadılar. Bence birer puan ikisine de yaramadı. Sahanın en iyileri ise Trabzonspor’da Bosingwa ve Yusuf, Elazığspor’da ise kaleci Ivesa idi. Sahada futbol adına fazla bir şey göremedik ve zaten başladığı gibi de bitti. Yani ne şiş yandı, ne de kebap.

Yazarın Tüm Yazıları