Kocamın Ailesi izle 34. Bölümde 25 yıllık hasret bitiyor! | FOX TV

Güncelleme Tarihi:

Kocamın Ailesi izle 34. Bölümde 25 yıllık hasret bitiyor | FOX TV
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2015 10:56

FOX TV’nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi’nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Yeliz Kuvancı ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı ve "My Husband Got a Family" adlı Kore yapımının uyarlaması olan Dizinin 34. Bölümünde hasret bitiyor ve aileyi büyük bir sevinç kaplıyor. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı dizinin yeni bölümünü FOX TV ekranlarında saat 20:00’de izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ar Apartmanı'nda artık hasret rüzgârlarının dinme vakti gelmiştir. Tarık ailesine, Mukadder ve Zafer oğullarına, Hikmet ise torununa, kavuşur. Aileyi saran sevinçle büyük kutlamalar yapılır ancak her şey böyle güzel sürmez. Tarık, kendini farklı bir çekişmenin içerisinde bulur. Tarık, Güneş'le Esma'ya mı, Ar ailesine mi aittir bir türlü karar verilemez, böylece tatlı bir çekişmenin tam ortasına düşüverir. Bu olayların sonrasında aileyi yeni bir dert beklemektedir.

KOCAMIN AİLESİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kocamın Ailesi izle 34. Bölümde 25 yıllık hasret bitiyor | FOX TV



KOCAMIN AİLESİ'NİN KONUSU

25 yıl önce çocuklarını kaybeden Ar ailesi, apartmanlarına yeni taşınan Tarık adlı genci kendi kaybolan çocukları gibi benimserler. Çocukluğundan beri aile özlemiyle yanıp tutuşan Tarık da bu durumdan oldukça mutludur. Karısını kaybettikten sonra da Ar ailesi, Tarık'ın en büyük destekçisi olmuştur.

BAKMADAN GEÇME!