Kjaer üzüldü Nani ve Alves sevindi

Güncelleme Tarihi:

Kjaer üzüldü Nani ve Alves sevindi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 00:11

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde D, F ve I gruplarında 8 maç oynandı. Portekiz'de milli formayı giyen Fenerbahçeli Nani, Alves ve Beşiktaşlı Quaresma, Kjaer'in 90 dakika sahada kaldığı Danimarka'yı 1-0'la geçti.

Haberin Devamı

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri I Grubu maçında Portekiz, evinde ağırladığı Danimarka'yı 1-0 mağlup etti. Municipal de Braga Stadı'nda oynanan maçta Portekiz'e galibiyeti getiren golü 66. dakikada Joao Moutinho kaydetti. Portekiz'de Fenerbahçeli futbolculardan Bruno Alves 90 dakika forma giyerken, Luis Nani ise 82. dakikada yerini Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'ya bıraktı. Danimarka'da ise Fenerbahçeli Simon Kjaer 90 dakika boyunca mücadele etti. Portekiz bu galibiyetle puanını 18'e yükselterek Avrupa Şampiyonası vizesini cebine koydu. Danimarka ise 12 puanla ikinci sırada kaldı.

Kjaer üzüldü Nani ve Alves sevindi

Kjaer maç sonunda üzülen tarafta olmasına rağmen Ronaldo'ya karşı başarılı bir performans ortaya koydu.

Haberin Devamı

Grubun ve gecenin en kritik mücadelesinde ise Arnavutluk seyircisi önünde Sırbistan'a 2-0 mağlup olarak 2.'lik şansını adeta elleriyle tepti. Arnavutluk bu mağlubiyetle 11 puanla 3. sırada yer aldı.

Kjaer üzüldü Nani ve Alves sevindi

Bir Arnavutluk taraftarı karşılaşmayı heyecanla takip ederken...

Gecenin sürpriz sonucu ise D Grubu'ndan geldi. Almanya deplasmanda İrlanda'ya 1-0 mağlup oldu. İrlanda'nın golü 70. dakikada Long'dan gelirken Panzerler bu mağlubiyete rağmen 19 puanla liderliğini sürdürdü. Zirve takibini sürdüren Polonya ise deplasmanda İskoçya ile 2-2 berabere kaldı. Grubun diğer maçında ise Gürcistan zayıf rakibi Cebelitarık'ı 4-0'la geçti. Grupta Almanya'nın arkasında 18 puanla sıralanan 2 takımdan
Polonya 2., İrlanda ise 3. sırada yer alıyor.

Kjaer üzüldü Nani ve Alves sevindi

Martin O'Neill 3 puana çok sevindi...

F Grubu'nda ise Kuzey İrlanda evindeki mücadelede Yunanistan'ı 3-1 mağlup ederek puanını 20 yaptı ve Avrupa Şampiyonası vizesini aldı. Romanya evinde Finlandiya ile 1-1 berabere kalarak 17 puanla 2. sırada yer aldı. Romanya'yı takibini sürdüren Macaristan ise Faroe Adaları'nı 2-1 mağlup ederek 16 puanda 3. sırada kaldı.

BAKMADAN GEÇME!