Kısmetse Olur’da yeni bir aşk itirafı! Evin yeni çifti kim?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da yeni bir aşk itirafı Evin yeni çifti kim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 16:15

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur, her gün yeni heyecanlara ve yeni olaylara gebe. Programda sürekli yeni bir gelişme yaşanıyor. Kısmetse Olur’un bugün yayınlanan bölümünde yeni bir aşk ortaya çıktı. Evin yeni aşıklarının heyecanı yüzlerinden okunuyor.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’un yeni aşk yaşayan çifti, Tankut ve Daniela. Tankut ve Daniela, yaklaşık olarak 4 aydır görüşüyorlar. Aralarında duygusal bir bağ oldukları düşünülen Tankut ve Daniela, aşk iddialarını hep inkar ediyorlardı. Aralarında arkadaşça, dostça ya da bir aşk ilişkisi mi olduğu bir türlü çözülemiyordu. Programın bugün yayınlanan bölümünde artık aşklarını ilan ettiler. Kısmetse Olur’un yeni aşıkları “Tankut ve Daniela”.

Kısmetse Olur Tankut Denker kimdir?

Tankut Denker, 43 yaşında ve Amerika San Francisco’da yaşıyor. Aslen İstanbul’lu ve Boğa burcu. Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü mezunu ve Profesyonel Masaj Terapisti. Şu an, izdivaç programı Kısmetse Olur’da hayatının aşkını arıyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Tankut Denker'in ünlü şarkıcı Şevval Sam'ın eski sevgilisi olduğu ortaya çıkmıştı.

Daniela Grajdeanu Kimdir?

Daniela Grajdeanu: 23 yaşında Romanyalı olan Daniela, Beykent Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun ve İstanbul’da yaşıyor. Pilates eğitmeni olarak yaşamına devam eden yarışmacının göz rengi Kahverengi, burcu Akrep, boyu 1,70 cm, kilosu ise 54 kg.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!