Kısmetse Olur’da Murat Mehtap’ı istemeye gitmedi! - Son dakika

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da Murat Mehtap’ı istemeye gitmedi - Son dakika
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 14:11

Ekranların sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur’da bugün kız isteme töreni gerçekleşecekti. Damat adaylarından Murat’ın, tutkulu bir aşk yaşadığı Mehtap’ı istemek için gelinler evine gitmesi bekleniyordu. Ancak, Murat kız istemeye gitmedi. İşte son dakika yaşananlar...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinde gerilim dolu anlar yaşandı. Eser ve Emre, gelinler evine gidip padişahın fermanını iletmeye gelen birer ulak gibi bugün Murat’ın Mehtap’ı istemeye geleceğini ve hazırlıkların başlamasını söylediler. Ancak bundan Murat’ın hiç haberi yoktu. Emre ve Eser şaka olması için giriştikleri bu işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Mehtap Gerçeği Öğrenince Ağlama Krizine Girdi…

Kız istemenin Eser ve Emre'nin yaptığı bir şaka olduğunu öğrenen Mehtap, ağlama krizine girdi. Murat'a, “Ben bu ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum, evlenmekten korkuyorum.” diyen Mehtap şaka karşısında çok üzüldü.

Gelinler Evinden Damatlar Evine Karşı Şaka…

Mehtap, gerçeği öğrendikten sonra gelinler evine geri döndü. Olayı arkadaşlarına anlattı. Gelin adayları da bu şaka karşısında gerildiler. Ardından, onlar da Murat'a bir şaka yapmak istediler. Murat'ın Mehtap'a aldığı hediyeleri alıp damatlar evine gittiler. Hediyeleri yerlere atıp damatlara tepki gösterdiler. Bu şakanın ardından Eser, Cansel'le tartıştılar. Cansel, damatlar evini terk etti. Bakalım Eser şakayı öğrenince Cansel'le arasını düzeltebilecek mi?

Haberin Devamı

Eser ve Emre'nin Şakası Mehtap'ın Evlilik Korkusunu Ortaya Çıkardı

Murat, Mehtap'ın Gönlünü Almayı Başardı…

Mehtap'la konuşmak için gelinler evine giden Murat, Mehtap’a sarılarak onu mutlu etmeye çalıştı. Mehtap'la Murat'ın arası sonunda düzeldi. Bu şakanın sonucunda Mehtap'ın evlilik korkusunu keşfeden Murat, ilerleyen günlerde Mehtap'a evlilik teklifi edip onun evlenme korkusunu yenmesini sağlayabilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!