Kısmetse Olur'da çok şaşırtan itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda çok şaşırtan itiraf
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 08:02

Kısmetse Olur evinde heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Nur'un elenmesinin ardından Kısmetse Olur evinde ortalık karıştı. Daniela'nın eve dönmesi ve yeni aşkların başlaması herkesi şaşırttı. Kısmetse Olur yeni bölümde Semih ve Ayça arasında sürpriz dakikalar yaşanacak. İşte detaylar..

Haberin Devamı

Semih'in itirafı evi birbirine katıyor!

Semih, Ayça'ya karşı duygularını itiraf edince dengeler bir anda değişti!

Elenen gelin adaylarından Nur, yüzleşme bölümü için tekrar ziyarete geliyor ancak bu gelişinde bir çok itirafta bulunuyor!

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 10 Nisan 2016 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde eve veda eden isim gelin adayları arasından Nur Erkoç oldu. Nur Erkoç'un elenmesinin ardından eve gelen gelin adayı Daniela Grajdeanu oldu. Daniela'nın tekrar eve geri dönmesi gelinler evinde şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR DANİELLA GRAJDEANU KİMDİR?

Daniella Grajdeanu ya da Kısmetse Olur evindeki ismiyle Dani, 23 yaşında. Beykent Üniversitesi Halkla ilişkiler mezunu olan Daniela pilates hocalığı yapıyor.

Romanya asılı olan Daniela İstanbul'da ikamet ediyor. Akrep burcu olan Daniela Kısmetse Olur evinden elenmeden önce Gürkan Demirci'den ayrılıp Tankut Denker ile flört etmeye başlamıştı.

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!