Kısmetse Olur yarışmacısı Ayça Beğen kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yarışmacısı Ayça Beğen kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 11:49

Kanal D’nin sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur’un dikkat çeken isimlerinden biri olan Ayça Beğen, ikinci sezonda da adından söz ettiriyor. Kimi zaman aşkları kimi zamanda yaşadıkları ile yarışmaya damga vuran Ayça Beğen, gelin adaylarıyla yaşadığı tartışmalarla da gündeme geliyor. Peki olaylı gelin adayı Ayça Beğen kimdir?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl aradığını bulamayan Ayça Beğen, Kısmetse Olur’un 2. sezonunda da kısmetlerini aramaya devam ediyor. Geçen sene evlenip boşandığının ortaya çıkması ve yarışmayı dışardan bir aday için bırakıp gitmesiyle sık sık adından söz ettiren Ayça Beğen, sosyal medya hesaplarından lüks arabalarla paylaştığı fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine toplayan Gökhan Sara’ya aday oldu ancak damat adayından beklediği yanıtı alamayınca geri adım attı. Bir klip çekiminde de verdiği frikikler ile yine bir skandal yaratan gelin adayının özel hayatı sık sık merak ediliyor. Peki Kısmetse Olur’un baskın isimlerinden biri olan Ayça Beğen kimdir? Nerelidir? Eğitim durumu ne? İşte detaylar!

AYÇA BEĞEN KİMDİR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen program Kısmetse Olur'un gelin adaylarından biri olan Ayça Beğen, 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur ancak aslen Elazığlıdır. 1,65 boyunda olan gelin adayı, 54 kilo ve aslan burcudur. İlkokul mezunu olan Ayça Beğen, geçtğimiz sezon halk tarafından oldukça desteklenmişti. Ancak sansasyonel haberlerinin çıkması ardından aynı ilgiyi görememiştir. Eski nişanlısı ile bir alışveriş merkezinde görüntülenen yarışmacının Emre Ubeyli ile ilişkisi ihanet yüzünden bitmiştir. Damat adaylarından Gökhan Sara'yla daha önce de arkadaş olan Ayça Beğen, programa ikinci kez onun için katıldığını ifade etse de beklediği yanıtı alamamıştır.

BAKMADAN GEÇME!