Kısmetse Olur'da damatlardan kimse elendi mi? İşte Kısmetse Olur 8 Aralık'ta yaşanacaklar

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda damatlardan kimse elendi mi İşte Kısmetse Olur 8 Aralıkta yaşanacaklar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 09:59

Kısmetse Olur’un bugün ekrana gelen bölümünde yaşananlar kafalarda soru işareti bıraktı. Kanal D'nin farklı formatıyla adından söz ettiren evlilik programının sunucusu Seda Akgül'ün açıklamalarından sonra Kısmetse Olur'da damatlardan kimse elenecek mi? sorusu gündeme geldi. Ancak, Kısmetse Olur 8 Aralık bölümünden gelen görüntüler konuyla ilgili bir sahne yok. Peki, Kısmetse Olur 8 Aralık bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’un bugün ekrana gelen bölümünde sürprizlerin ardı arkası kesilmedi. Kanal D'nin farklı formatıyla adından söz ettiren evlilik programında önce siren sesi ardından sunucu Seda Akgül'ün açıklamaları şaşkınlık yarattı. Peki, bugün Kısmetse Olur'dan bir damat adayı eve veda mı etti? Eve yeni bir damat adayı mı geldi? İşte,  Kısmetse Olur son bölümde yaşananlar ve 8 Aralık bölümünden tüyolar!

Kanal D’nin sevilen evlilik programı Kısmetse Olur yeni bombalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sürpriz bir eleme haberiyle ekran başındakileri şaşırtan Kısmetse Olur, 7 Aralık tarihli 299. bölümünde yine sürprizleri patlattı. Önce eve yeni damat adayları girdi, ardından program sunucusu Seda Akgül, elemenin sinyalini veren açıklamalarda bulundu. Akgül’ün “Sevdiğiniz bir damat adayı gidebilir.” Şeklindeki sözleri adaylar tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılanırken; sevilen programın takipçileri “Kısmetse Olur’a hangi damat adayı veda edecek?” sorusuna yanıt aradı. Herkesin merak ettiği sorunun yanıtı muammasını koruyor. Programın bugünkü bölümünde bir eleme olmadı ancak eve yeni bir damat adayı girdi. Eve konuk olarak gelen 3 damat adayı kendini tanıttı, eve girecek ismi ise gelinlerin oyları belirledi. Gelin adayları, seçimini Gürkan'dan yana kullandı. Gürkan'ın gelişinin hangi damat adayının veda etmesine sebep olacağı henüz bilinmezken, yeni aday tüm gelin adaylarından geçer not almayı başardı. 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 8 ARALIK BÖLÜMÜNDE İŞLER KARIŞIYOR

Kısmetse Olur'un 8 Aralık tarihli bölümünden ilk görüntüler geldi. Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur 8 Aralık fragmanında Adnan ve Gökhan arasında gerilim yaşanıyor! Gökhan, Adnan'a karşı sert suçlamalarda bulunuyor, ikili arasındaki gerilim diğer adayları da etkiliyor. İlişki uzmanı, tüm adayların kafasını dağıtacak bir etkinlik düzenliyor!

GEÇEN HAFTAKİ SÜRPRİZ ELEMEDE HANGİ GELİN ADAYI VEDA ETTİ?

Yeni fragmanıyla kafalarda soru işareti yaratan Kısmetse Olur’da geçtiğimiz hafta sürpriz bir eleme yapılmış, bir gelin adayı eve veda etmişti. Seda Akgül’ün 4 isim birden belirlemesi, özellikle tanıma yolunda olan adayları gözyaşlarına boğmuştu. Rabia, Didem, Mehtap ve Gamze Göktürk eleme potasına düşmüş, elenecek ismi ise damat adaylarının oylaması belirlemişti. Yapılan oylama sonucunda en çok “gitsin” oyu alan Gamze Öztürk eve veda eden isim olmuştu.

Haberin Devamı

İLİŞKİ UZMANI KRİZ YARATTI

Sık sık kıskançlık krizlerinin yaşandığı Kısmetse Olur'a çiftlere yardımcı olmak için gelen İlişki Uzmanı Serpil Hanım, evde krize neden oldu. Güzel ve alımlı olması nedeniyle damat adaylarının dikkatini çeken Serpil Hanım'ın elinde getirdiği kutuyu sehpaya bırakarak "Buraya sorunlarınızı yazın, konuşalım, çözelim" dedi. Erkeklerin ilgisini kıskanan gelin adayları kıskançlık krizine girdi. Evin gözde adaylarından Semih'in Serpil Hanım'a 'Benim ilişkim çok güzel tek sorunum göbeğim' demesi üzerine çıldıran Hazal, 'Göbeğinden rahatsız oluyorsan diyetisyene gidelim o diyetisyen değil, ilişki uzmanı' diyerek çıkıştı. İlişki uzmanı eve gelmeden önce araları gayet iyi olan çiftin ilişki uzmanının gelmesiyle aralarının bozulması gülünç bir tablonun ortaya çıkmasına neden oldu.

BAKMADAN GEÇME!