Kısmetse Olur'da bugün neler oldu? | Kısmetse Olur 100. bölüm izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bugün neler oldu | Kısmetse Olur 100. bölüm izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 23:36

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca izleyici tarafından sevilerek izlenen izdivaç ve reality şov programı Kısmetse Olur’un bugün yayınlanan bölümünde gelinler ve damatlar evinde heyecanlı anlar yaşandı. İşte; Kısmetse Olur 100. bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

Ekranların olaylı izdivaç yarışması Kısmetse Olur, 16 Şubat Salı günü 100. bölümü ile Kanal D'de yayınlandı. Peki; Kısmetse Olur'da neler yaşandı? İşte detaylar...

KISMETSE OLUR 100. BÖLÜMÜNÜN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Nur’un yüzüğünde başka bir isim mi yazıyor?

Sevgililer gününde Nur'a tek taş yüzük hediye eden Semih'in aldığı tek taş gelinler evinde olay oldu. Mehtap, Nur'un yüzüğünü incelerken içinde ne yazdığını okudu. Mehtap, yüzüğün içinde Ecem yazdığını söyledi. Diğer gelin adayları da bunu söyleyerek Nur'a yüklendiler. Aslında yüzüğün içinde “Gecem” yazıyordu.

Kızlar evine gelen gelinliği kim gönderdi?

Gelinler evine bir gelinlik gönderildi. Bu gelinliği kimin göndermiş olabileceği konuşuldu. Ancak gelinliği kimin göndermiş olabileceği bir türlü tahmin edilemedi. Tüm gelin adayları sırayla gelinliği giydiler. Bir tek Daniela ve Mehtap gelinliği giymek istemediler. Ama öne zorla Mehtap'a, ardından da Daniela'ya giydirdiler.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da eve sürpriz bir gelinlik geliyor ve tüm adaylar sırayla bu gelinliği deneyip, kime ait olduğunu bulmaya çalıştı...

Hazal'ın annesi Kısmetse Olur evlerinde…

Eve gelir gelmez Emre'yi tanımak için geldiğini söyleyen yeni gelin adayı Hazal'ın annesi bugün Kısmetse Olur'a geldi. İlk olarak damatlar evine giden Hazal'ın annesi, damat adayı Emre ile yakından tanıştı. Hazal'ın annesi kedidisine Emre'den başkasını bulamadınız mı? diye şaka yapan damat adaylarına, “Emre'den iyisini mi bulacağız? Hazal zaten bizden izin alarak Emre'yi tanımaya geldi.” dedi. Emre Hazal'ın annesi ile sohbet ederken, “Açıkça size bir şey söyleyeceğim, kızınız beni heyecanlandırıyor.” dedi ve Hazal'a karşı olan hislerini açıkladı. Damatlar evinden ayrılan Hazal'ın annesi gelinler evine gitti. Kızı ile konuşan anne, Hazal'a Emre ile birbirlerini tanımasına hala sıcak baktığından bahsetti.

Emre'ye ihtar şoku!!!

Damatlar evinde bugün kahkahalar havada uçuştu. Emre ve Adnan akalaşırken Eser bir anda atağa geçti ve sunucu Seda Akgül'ün taklidini yapmaya başladı. Tıpkı Seda Akgül gibi ihtar verdi ve Emre'yi oylamaya soktu. Bu dakikalar damatlar evinde kahkahalar atılmasını sağladı.

Haberin Devamı

“Bedirhan'dan elektrik alamadım”

Kısmetse Olur'un Pazar gecesi yayınlanan haftanın finali bölümünde damat adayı Boğaçhan eve ve hayatının aşkını programda bulma umuduna veda etmişti. Boğaçhan'ın gitmesi ile eve yeni damat adayı Bedirhan girmişti. Melis'i tanımaya çalışan Bedirhan, “Ben Melis için geldim de Melis bana gelecek mi?” diyerek tedirginliğini dile getiriyor. Melis ise “Bedirhan'dan hiç elektrik alamadım.” dedi.

Yeni çift “Tankut ve Daniela”

Yaklaşık dört aydır aralarında dostluk, arkadaşlık ya da aşk ilişkisi olduğu bir türlü çözülemeyen Tankut ve Daniela aşklarını ilan ettiler. Kimsenin inanamamasının ardından sunucu Seda Akgül bu aşkı ilan etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!