Kırgın Çiçekler 24. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 24. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 12:01

Kırgın Çiçekler dizisi 24. bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de Atv'de. Atv ekranlarının sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'de heyecan dorukta. Songül ölecek mi? Kırgın Çiçekler 24. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Atv ekranlarının merakla beklenen dizisi Kırgın Çiçekler'de Cemre'nin bir kardeşi olduğu ortaya çıkıyor. Kırgın Çiçekler 24. bölümüyle yine nefesleri kesecek gibi görünüyor. İşte geçen bölümün özeti ve yeni bölüm fragmanı...

KIRGIN ÇİÇEKLER 24. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER 23. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler'in 23. bölümünde Songül'ün hayati tehlikesi devam edecek. Eylül'ün kardeşi Kemal'in evden gitmesi için, Kemal'i zehirleyecek. Meral'in karşısına yıllar sonra annesi çıktı. Fakat Meral bunu kabullenmeyecek. Annesiyle arasına soğuk duvarlar örecek. Cemre ise telefonuna gelen mesajla şok olacak.

 

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİNİN GENEL HİKAYESİ

Eylül 16 yaşında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor ve bu durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye veriyor.Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat...Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.