Kiraz Mevsimi’nde heyecanlı anlar!

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi’nde heyecanlı anlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2014 14:45

Fox TV'de yayınlanan romantik gençlik dizisi Kiraz Mevsimi 23. Bölüm 1. ve 2. fragmanları yayınlandı. Hayranlarının iple çektiği cumartesi geceleri ekrana gelen Kiraz Mevsimi'nde Öykü, Ayaz'ın adım adım takip eder. Mete ise kelepçeyle birbirine bağlar. Öykü ve Ayaz eli silahlı birsinin saldırısına uğrarlar. (Fox TV canlı yyaın akışı)

Haberin Devamı

Romantizm rüzgarlarının esip gürlediği Kiraz Mevsimi’inde yakışıklı esas oğlan, güzeller güzeli ama bir o kadar da nazlı mı nazlı esas kızı ikna edebilmek için sırtlayıp kaçıracak.

Bu sahneyi bilmeyen yoktur. Romantik dizilerden tanıdığımız sahnede Ayaz, Öykü'yü sırtlayıp kaçırıyor. Tıpkı daha önce “Adını Feriha Koydum” ve Güneşi Beklerken'deki benzer sahneler gibi.
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi'nin 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 13 Aralık cumartesi günü FOX TV kanalında.

İstanbul’un incisi Kızkulesi’ndeki sürpriz organizasyon Ayaz ve Öykü aşkında beklenmedik gelişmelere neden olacaktır. Ayaz alışık olduğu eski yaşamına dönmek için çabalayıp dururken, Öykü herkesten ve her şeyden uzaklaşmıştır. Girdiği depresyon sonucu işinden olma, okulundan atılma tehlikeler ile karşı karşıyadır ve Öykü’nün kahramanı yine, onun telefonlarına dahi çıkmayan Ayaz olacaktır.

Haberin Devamı

ÖZÜR MESAJLI ÇİÇEK KİMDEN
Sibel, Burcu ve Öykü, yan yanayken eve, kimden geldiği belli olmayan özür mesajlı bir çiçek, kızların kafasını karıştırmıştır. Çiçeği yollayan gizemli kişi ortaya çıktıktan sonra Öykü’nün hayatını birden bire alt üst olacaktır.

FOX TV CANLI YAYIN AKIŞI

ŞEYMA, METE’NİN BABA EVİNDE
En sonunda kararını veren Mete, Şeyma’yı baba evine götürür. Ancak bu geri dönüş, özellikle Burcu için beklenmedik sonuçlara gebedir. Burcu’nun Emre’yle, Sibel’in İlker’le araları bozulur. Kadınlar bir kız gecesinde, erkekler de bir erkek gecesinde içlerindeki her şeyi dökerler.

Romantik gençlik dizilerinde, esas oğlanın esas kızı sırtlayıp götürme klişesi bu hafta da Kiraz Mevsimi ile devam ediyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir'in oynadığı Güneşi Beklerken ve Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya'nın ses getiren projesi Adını Feriha Koydum'da da bu tür sahneler ekrana gelmişti.

Depresyona giren Öykü'yü kurtarmak yine Ayaz'a düştü. Kiraz Mevsimi'nin 13 Aralık cumartesi günü yayınlanacak 23. bölümünde Ayaz, Öykü'yü ikna edemeyince onu sırtlayıp götürür ve kırmızı spor arabasına zorla bindirir.

FRAGMANLAR

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!